Finnmatkojen Blue Star Club Dem & Spa Resort FFFF

Blue Star Club Dem & Spa Resort FFFF

Erittäin suosittu Blue Star -hotelli rannalla

Hinta alk.
358 e 538 e
22.05.2016 Lähtöpaikka Tampere  
8 päivää
Blue Star Club Dem & Spa Resort sijaitsee aivan meren rannalla Alanyan länsipuolella. Hotellilla on oma spa, kaksi allasaluetta, vesiliukumäkiä ja tilavia perhehuoneita jopa kahdeksalle hengelle. All Inclusive on varattavissa lisäpalveluna.  Näytä lisää
Hinta alk.
358 e 538 e
22.05.2016 Lähtöpaikka Tampere  
8 päivää

Blue Star Club Dem & Spa Resort sijaitsee aivan meren rannalla Alanyan länsipuolella. Hotellilla on oma spa, kaksi allasaluetta, vesiliukumäkiä ja tilavia perhehuoneita jopa kahdeksalle hengelle. All Inclusive on varattavissa lisäpalveluna. 

Hotellin spa on yksi alueen parhaista. Spassa voit kokeilla esimerkiksi suklaahoitoa, joka saa ihosi tuntumaan silkinpehmeältä. Tai voit aloittaa lomasi käymällä kuorinnassa hamamissa, minkä jälkeen rusketuksen sanotaan kestävän pidempään. 

Kaikista Blue Star -hotelleistamme löytyy:

• Harjoitusohjelma, jonka voit toteuttaa itsenäisesti, kun sinulle parhaiten sopii
• Runsas ja monipuolinen aamiaistarjonta, lisämaksulla tai ilman
• Aktiviteetteja aikuisille ja lapsille 5 päivänä viikossa
• Leikkitila, askartelua ja aktiviteetteja sekä lastenhoito-palvelu

Viini- ja kahvibaari TASTE
TASTE-baarissa voit nauttia laadukkaista kahveista ja viineistä sekä pikkupurtavasta ja leivonnaisista aikuisessa ilmapiirissä.

Uima-altaita, vesiliukumäkiä ja uimalaituri
Club Dem & Spa Resortissa on kaksi allasaluetta, joista toinen sijaitsee noin 50 m päässä rannalta. Hieman vanhemmat lapset ja aikuiset voivat huvitella vesiliukumäissä, jotka sijaitsevat hieman taempana sijaitsevalla allasalueella. Alhaalla rannassa on helpointa mennä uimaan portaita pitkin puiselta uimalaiturilta, jolla on myös aurinkotuoleja. 

Varaa ateriat etukäteen
Puolihoito (päivällinen noutopöydästä) ja All Inclusive ovat varattavissa etukäteen. Kun varaat All Inclusiven, sisältyy hintaan lisäksi ilmastointi, tallelokero ja allaspyyhkeet.

Club Dem & Spa Resort tarjoaa alle 10-vuotiaille lapsille kerran päivässä jäätelöä tai mehua!

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä.

Sulje