Antalyan rannikko

Turkin suosituimmalla rannikolla lentokenttäkuljetukset ovat lyhyitä Antalyan ja Gazipasan suorien lentojen ansiosta. Rannikon lomakohteisiin kuuluvat mm. Alanya, Side, Kemer ja golfareiden Belek. Hotellivalikoimasta löytyy niin Blue Village kuin lukuisia muita valittuja hotelleja.
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Antalyaan n. 3 t 45 min.
Lentokenttäkuljetus: Laivaannousu Kemerin tai Antalyan satamassa iltapäivällä tai illalla. Päivällinen ja yöpyminen laivalla.

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Antalyan rannikko

 • Alanya
  Alanya
  Alanya

  Alanya

  Turkin etelärannikon värikkäin lomakohde houkuttelee pitkillä hiekkarannoillaan, ostosmahdollisuuksillaan, huveillaan, ravintoloillaan sekä nähtävyyksillään. Valikoimassamme on hotelleja Pientä ja kodikasta -luokasta aina Blue Village-lomakylään.

 • Antalya
  Antalya
  Antalya

  Antalya

  Suurkaupunki, jossa voit tuntea kaupungin sykkeen, tehdä ostoksia, huvitella, tutustua historiallisiin nähtävyyksiin ja rentoutua ihanalla hiekkarannalla. Ja kaikki tämä yhdessä ja samassa lomakohteessa.

 • Belek
  Belek
  Belek

  Belek

  Tyylikäs rantalomakohde ja samalla kansainvälisesti korkeatasoinen golfkohde. Useissa hotelleissa on suuret uima-altaat, toimintaa ja All Inclusive. Täydellistä perheen lomailuun – tai vaikka koko suvun.

 • Manavgat
  Manavgat
  Manavgat

  Manavgat

  Lomaile rauhallisella alueella rantojen äärellä, Manavgatin kylän ja Siden lomakohteen lähellä. All Inclusive -hotellien valikoimassamme on sekä Blue Couples -hotelli ilman lapsia matkustaville, Blue Star -hotelli perheille että Splash-hotelli vesipuistoineen.

 • Side
  Side
  Side

  Side

  Yksi Turkin pidetyimmistä lomakohteista, jossa on kaksi pitkää rantaa, antiikin raunioita, ostosmahdollisuuksia sekä iltaelämää. Hotellivalikoimassamme on mm. Blue Village -hotelleja perheille ja Blue Couples -hotelleja ilman lapsia matkustaville aikuisille.

 • Kemer
  Kemer
  Kemer

  Kemer

  Viihtyisä rantalomakohde pienvenesatamineen, kauppoineen, baareineen ja ravintoloineen. Venesataman molemmin puolin on hieno uimaranta ja voit valita mm. De Luxe -hotellin.

 • Avsallar
  Avsallar
  Avsallar

  Avsallar

  Rauhallinen rantalomakohde Välimeren suurenmoisten rantojen äärellä. All Inclusive -hotellissamme on paljon tekemistä ja kaupungin sykkeeseen Alanyaan tai Sideen on kohtuullinen matka.

 • Türkler
  Türkler
  Türkler

  Türkler

  Rauhallinen rantalomakohde pitkien rantojen äärellä Alanyan länsipuolella. Splash- ja SuneoClub-konseptihotelleissamme on vesipuisto, All Inclusive ja paljon aktiviteetteja.

 • Gület-risteily Kemeristä tai Antalyasta Kekovaan
  Gület-risteily Kemeristä tai Antalyasta Kekovaan
  Gület-risteily Kemeristä tai Antalyasta Kekovaan

  Gület-risteily Kemeristä tai Antalyasta Kekovaan

  Rentouttava viikon pituinen risteily perinteisellä turkkilaisella vernissatulla puisella moottoripurjehtijalla, jonka aikana matkataan mukavaan tahtiin pitkin rannikkoa ja poiketaan maihin idyllisissä poukamissa.