BlueStar
Monipuolista lomaa koko perheelle

Fougère FFFF

Koko perheen hotelli vehreässä ympäristössä

Hinta alk.
370 e500 e
18.05.2014 Lähtöpaikka Vaasa 8 päivää
Alanyan länsiosassa sijaitsevassa huoneistohotelli Blue Star Fougèressa viihtyy koko perhe. Hotellin allasalueet, vesiliukumäet ja aktiviteetit soveltuvat kaiken ikäisille. Kleopatrarannalle ja ostoksille kävelet muutamassa minuutissa. Huoneistoissa on joko kaksi tai kolme lisävuodetta. Lue lisää
Hinta alk.
370 e500 e
18.05.2014 Lähtöpaikka Vaasa 8 päivää

Alanyan länsiosassa sijaitsevassa huoneistohotelli Blue Star Fougèressa viihtyy koko perhe. Hotellin allasalueet, vesiliukumäet ja aktiviteetit soveltuvat kaiken ikäisille. Kleopatrarannalle ja ostoksille kävelet muutamassa minuutissa. Huoneistoissa on joko kaksi tai kolme lisävuodetta.

Play Hotel -leikkitilassamme lapset voivat leikkiä pehmolelujensa kanssa hotellia, esiintyä näyttämöllä tai vaikkapa tarjoilla kahvia. Voitte myös osallistua koko perheelle suunnattuihin aktiviteetteihin.

Uima-allas vesiliukumäillä, ja toinen rauhallisempi allasalue
Hotellin toisella allasalueella hauskuutta riittää, kun sekä aikuiset että lapset laskevat vesiliukumäkeä. Pienemmille lapsille on suurta käärmettä muistuttava liukumäki. Fougèren toisella allasalueella tunnelma on aikuismaisempi ja rauhallisempi.

Puutarhassa on riippumattoja, tyynyjä ja katettuja lehtimajoja.

Biljardia ja pingistä
Asiakkaat kokoontuvat usein vastaanottoalueelle pelatakseen keskenään tai hotellin henkilökunnan kanssa erän biljardia. Myös pingispöytä löytyy. Muutamana iltana viikossa katetaan päivällinen uima-altaan ympärille, tarjolla on myös viihdeohjelmaa.

Matkan hintaan ei sisälly aterioita, mutta lisämaksusta voitte varata aamiaispöydän sekä puolihoidon (sis. aamiaispöydän ja päivällispöydän/-menyyn). Alle 12-vuotiaiden aamiaispöytä on maksuton, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan aamiaispöytä ennakkoon.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje
Rantaan 900 m
Keskustaan 1,6 km
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On
8 / 10

Asiakasarvio

Huone 8,1
Hotellipalvelu 8,8
Ruoka 7,8
Päivitetty: 08.11.2013. Perustuu 707 arvosteluun.

Suosituimmat hotellit

  • Kesä 2014

  Club Alantur FFFF+

  Ranta, All Inclusive ja neljä uima-allasta
  • Kesä 2014

  Flower Garden FFFF

  Suosittu huoneistohotelli Alanyassa
 • Perhelöytö

  • Kesä 2014

  Mayflower FFF+

  Keskustassa, paljon kanta-asiakkaita