Ark FFF

Kolme vesiliukumäkeä, All Inclusive lisämaksusta

Hinta alk.
380 e
10.08.2014 Lähtöpaikka Vaasa 8 päivää
Ark on perheille soveltuva viihtyisä ja rentotunnelmainen huoneistohotelli Alanyassa. Hotelli on panostanut suuresti persoonalliseen sisustukseen. Täällä voit laskea vauhdikkaasti vesiliukumäessä. Ranta sijaitsee hieman kauempana, mutta hotelli järjestää rannalle kuljetuksen. Lue lisää
Hinta alk.
380 e
10.08.2014 Lähtöpaikka Vaasa 8 päivää

Ark on perheille soveltuva viihtyisä ja rentotunnelmainen huoneistohotelli Alanyassa. Hotelli on panostanut suuresti persoonalliseen sisustukseen. Täällä voit laskea vauhdikkaasti vesiliukumäessä. Ranta sijaitsee hieman kauempana, mutta hotelli järjestää rannalle kuljetuksen.

Hotelli järjestää maksuttoman kuljetuksen rantaklubille, kun ostat aurinkotuolia varten lipukkeen ennakkoon vastaanotosta.

Allasleikkejä
Hotellin keskeisin paikka on avara allasalue, jossa on kaksi uima-allasta ja kolme erityyppistä vesiliukumäkeä. Lapsille on lisäksi leikkipaikka ja he voivat halutessaan osallistua englanninkielisen lastenkerhon toimintaan.

À la carte -ravintola
Arkin à la carte -ravintolan yläpuolelle on aseteltu valkeat purjekankaat, ja illallisen voit nauttia kauniissa korituolissa istuen. Illallisen päätteeksi voit nauttia turkkilaisen kahvin kahvilassa.

Rentouttavaa hierontaa tai kuntoilua
Huoneistohotelli Arkista löytyy myös kuntoilutila, pöytätennis ja biljardi sekä mahdollisuus hierontaan. Toimintaa ja viihdeohjelmaa järjestetään muutaman kerran viikossa.

Varaa All Inclusive
Hintaan ei sisälly aterioita, mutta noutopöytäaamiainen, puolihoito tai yksinkertainen All Inclusive ovat varattavissa lisämaksusta. Alle 7-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi, kun ateriat varataan vanhemmille jo ennakkoon kotimaassa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje
Rantaan 1,2 km
Ostoksille 850 m
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On
6,4 / 10

Asiakasarvio

Huone 6,4
Hotellipalvelu 7,2
Ruoka 7,0
Päivitetty: 15.10.2013. Perustuu 194 arvosteluun.

Suosituimmat hotellit

  • Kesä 2014

  Club Alantur FFFF+

  Ranta, All Inclusive ja neljä uima-allasta
  • Kesä 2014

  Flower Garden FFFF

  Suosittu huoneistohotelli Alanyassa
  • Kesä 2014

  Fougère FFFF

  Koko perheen hotelli vehreässä ympäristössä