Finnmatkojen Si Kao

Si Kao

Haluatko kokea Thaimaan loman, jossa yhdistyvät kahden maailman parhaat palat? Toisaalta rauhaa, levollista ja yksinkertaista elämää koskemattomilla rannoilla. Ja toisaalta tasokkaan lomahotellin tarjoamia mukavuuksia kuten ravintoloita, spa ja kaikenikäisille soveltuvaa toimintaa. Jos vastauksesi on kyllä, Blue Village Anantara Si Kao Resort & Spa on juuri sinun lomaasi varten. Lue lisää

Haluatko kokea Thaimaan loman, jossa yhdistyvät kahden maailman parhaat palat? Toisaalta rauhaa, levollista ja yksinkertaista elämää koskemattomilla rannoilla. Ja toisaalta tasokkaan lomahotellin tarjoamia mukavuuksia kuten ravintoloita, spa ja kaikenikäisille soveltuvaa toimintaa. Jos vastauksesi on kyllä, Blue Village Anantara Si Kao Resort & Spa on juuri sinun lomaasi varten.

Täällä Trangin maakunnassa, Krabin rannikon eteläisessä osassa koet kaiken sen, mitä Thaimaa voi parhaimmillaan tarjota matkailijalle: pitkiä rantoja, lyömättömiä sukelluskohteita, trooppisia sademetsiä sekä saariston pikkusaarineen. Matkailu Si Kaossa on todella pienimuotoista ja lomailun tahti mukavan rento.

Tasokasta perhelomailua
Moderni Blue Village Anantara Si Kao Resort & Spa sijaitsee aivan rannan äärellä. Suurella allasalueella on sekä aktiviteetteihin tarkoitettu allas että rauhallisempi allas. Blue Village -ohjaajamme järjestävät aerobictunteja, rantalentopalloa ja paljon muuta. Joinain iltoina voit katsella elokuvaa rannalla jättiscreeniltä. Tarjolla on myös paljon muuta toimintaa lapsille ja nuorille.

Chang Lang -ranta
Hotellilta astut suoraan hienolle Chang Lang -rannalle, joka vaihtelee suuresti nousu- ja laskuveden mukaan. Laskuveden aikana paljastuu esiin paikoin hiekkasärkkiä, joita pitkin voit kävellä meressä. Ranta on kuusi kilometriä pitkä, ja siellä ei ole muita hotelleja.

Sukellusta ja viidakkovaellusta

Monet Thaimaan parhaista sukelluspaikoista sijaitsevat helposti ulottuvillasi. Hotellin sukelluskeskus tarjoaa koulutusta ja sukellusretkiä sekä vasta-alkajille että kokeneille urheilusukeltajille. Halukkaat voivat lainata kajakkeja tai lähteä patikoimaan läheiseen sademetsään.

Beach club Koh Kradanilla
Blue Village Anantara Si Kaon oma beach club sijaitsee pienellä Koh Kradanin saarella, joka on tunnettu valkeista rannoistaan. Saarelle pääset aamuisin hotellin omalla pikaveneellä (n. 25–30 min). Ihanat aurinkotuolit, snorklaus, barbecueravintola ja rantabaari virittävät mukavan rentouttavaan tunnelmaan.

Ravintoloita Pak Mengissä ja Trangissa
Pak Mengin rannalla, noin kolmen kilometrin päässä Blue Village Anantara Si Kaosta, on joukko pieniä ja kodikkaita, perheiden omistamia ravintoloita. Hotellilta kulkee bussi Pak Mengiin sekä iltapäivisin että iltaisin, joten voit helposti pistäytyä täällä illalla nauttimassa päivällisen ja kierrellä pienissä matkamuistomyymälöissä. Suurempaan Trangin kaupunkiin on matkaa 45 km. Täällä järjestetään muutaman kerran viikossa ilta- ja yömarkkinat. Lisäksi Trangissa on kaksi ostoskeskusta, mutta ei juuri muuten mitään erityisesti matkailijoille suunnattua.

Venekyydillä saarille
Naapurisaaret Koh Mook ja Koh Hai (Koh Ngai) ovat täydellisiä päiväretkien kohteita. Pak Meng -rannan satamalaiturilta lähtee sekä pitkähäntäveneitä että nopeampia moottoriveneitä.

Mielenkiintoisia retkiä 

  • Snorklausretki Koh Rokille
  • Perheretki luoliin ja lelutehtaaseen
  • Tiikeritemppeli ja norsuratsastusta
  • Veneretki kolmelle saarelle
Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Krabille meno n. 10 t 50 min. ja paluu n. 11 t 50 min.

Lentokenttäkuljetus:

Matka Krabin lentokentältä hotelli Blue Village Anantara Si Kao Resort & Spahan kestää noin 1,5 t. Näytä lisää

Matka Krabin lentokentältä hotelli Blue Village Anantara Si Kao Resort & Spahan kestää noin 1,5 t.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon lisämaksusta. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Yhdistelmämatka
Jos varaat yhdistelmäloman sisältyy kuljetus hotellien välillä ainoastaan silloin, kun olet varannut lentokenttäkuljetuksen etukäteen. Kuljetus hotellien välillä tapahtuu minibussilla tai saarille minibussilla ja lautalla.

Mikäli olet varannut omatoimiloman (ilman Finnmatkojen järjestämää majoitusta) osana yhdistelmälomaa, eivät omatoimiloman aikaiset kuljetukset sisälly hintaan.

Sisäänkirjautuminen hotelliin
Hotellivuorokausi alkaa kansainvälisten hotellimääräysten mukaan yleensä noin klo 15, mihin asti huoneita voidaan siivota. Varaudu siihen, että jos hotelliin saavutaan aamupäivällä tai puoliltapäivin, voit joutua odottamaan huoneesi siivousta joskus useammankin tunnin.

Sulje

Suosituimmat hotellit