Finnmatkojen Blue Village Anantara Si Kao Resort & Spa FFFF+

Blue Village Anantara Si Kao Resort & Spa FFFF+

Rentoa ylellisyyttä perheille Thaimaan koskemattomassa osassa

Hinta alk.
1 165 e
29.03.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Anantara Si Kao Resort & Spassa voit kokea palan aitoa Thaimaata. Tämä hotelli sopii perheille, jotka etsivät rentoa ylellisyyttä lähes koskemattomassa ympäristössä. Hotellissa on Bamseklubi, aktiviteetteja lapsille ja teini-ikäisille, kuntoiluvaihtoehtoja sekä venekuljetus Koh Kradanin saarelle. Hotellissa on huoneita jopa viidelle hengelle. Näytä lisää
Hinta alk.
1 165 e
29.03.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Anantara Si Kao Resort & Spassa voit kokea palan aitoa Thaimaata. Tämä hotelli sopii perheille, jotka etsivät rentoa ylellisyyttä lähes koskemattomassa ympäristössä. Hotellissa on Bamseklubi, aktiviteetteja lapsille ja teini-ikäisille, kuntoiluvaihtoehtoja sekä venekuljetus Koh Kradanin saarelle. Hotellissa on huoneita jopa viidelle hengelle.

Alue ja luonto ovat täällä kuin suuremmissa matkailukohteissa 15 vuotta sitten. Hotelliporttien sisäpuolella kaikki on korkealaatuista – niin huoneet, ruoka kuin palvelukin. Pak Maengissa, muutaman kilometrin päässä, on muutamia yksinkertaisia, paikallisia ravintoloita.

Blue Village – urheilullisempi kuin koskaan
Vaikka ympäristö on rauhallinen, riittää täällä lomaileville tekemistä:

  • Jumppatunteja yhteistyössä tunnetun Les Milsin kanssa
  • Vesijumppaa, jalkapalloa ja rantalentopalloa
  • Bamseklubi, Fun Break ja The Hangout
  • Aikuisille erotettu allas

Rantaklubi Koh Kradanin saarella
Suuren vuorovesivaihtelun vuoksi on hotellin rannalla ajoittain vaikea uida. Aamuisin kulkevat pikaveneet Koh Kradanin saarelle, jonka edustalla on myös koralliriutta. Venekuljetusten ilmoittautumisohjeet saat paikan päällä, paikkoja on rajoitettu määrä.

Hemmottelua keholle ja mielelle
Hotellin ylellisessä spassa voit hemmotella itseäsi hieronnalla ja yrttikääreillä. Voit myös käyttää hotellin pientä kuntoilutilaa, sukeltaa, meloa, pyöräillä ja patikoida viidakossa.

Varaa All Inclusive, puoli- tai täysihoito
Voit varata ennakkoon puolihoidon, johon sisältyy päivällispöytä. Täysihoidon varanneille sisältyy lisäksi lounaspöytä, jonka voit halutessasi vaihtaa lounaaseen Koh Kradanilla. Alle 13-vuotiaat syövät maksutta, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan vastaava ateria ennakkoon. Koska hotellin lähistöllä ei ole kauppoja eikä ravintoloita, suosittelemme varaamaan All Inclusiven.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje