Finnmatkojen Blue Star Anantara Si Kao Resort & Spa FFFF+

Blue Star Anantara Si Kao Resort & Spa FFFF+

Rentoa ylellisyyttä perheille Thaimaan koskemattomassa osassa

Hinta alk.
1 120 e
22.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Blue Star Anantara Si Kao Resort & Spassa voit kokea palan aitoa Thaimaata. Hotelli tarjoaa rentoa ylellisyyttä, treenausta, huoneita jopa viidelle hengelle sekä venekuljetuksen Koh Kradanin saarelle. Näytä lisää
Hinta alk.
1 120 e
22.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Blue Star Anantara Si Kao Resort & Spassa voit kokea palan aitoa Thaimaata. Hotelli tarjoaa rentoa ylellisyyttä, treenausta, huoneita jopa viidelle hengelle sekä venekuljetuksen Koh Kradanin saarelle.

Alue ja luonto ovat täällä kuin suuremmissa matkailukohteissa 15 vuotta sitten. Hotelliporttien sisäpuolella kaikki on korkealaatuista – niin huoneet, ruoka kuin palvelukin. Pak Maengissa, muutaman kilometrin päässä, on muutamia yksinkertaisia, paikallisia ravintoloita.

Kaikista Blue Star -hotelleistamme löytyy:

  • Harjoitusohjelma, jonka voit toteuttaa itsenäisesti, kun sinulle parhaiten sopii
  • Runsas ja monipuolinen aamiaistarjonta, lisämaksulla tai ilman
  • Aktiviteetteja aikuisille ja lapsille 5 päivänä viikossa
  • Leikkitila, askartelua ja aktiviteetteja sekä lastenhoito-palvelu

Viini- ja kahvibaari TASTE
TASTE-baarista voit ostaa laadukkaita kahveja ja viinejä sekä pikkupurtavaa ja leivonnaisia, ja viihtyä aikuisessa ilmapiirissä.

Rantaklubi Koh Kradanin saarella
Suuren vuorovesivaihtelun vuoksi on hotellin rannalla ajoittain vaikea uida. Aamuisin kulkevat pikaveneet Koh Kradanin saarelle, jonka edustalla on myös koralliriutta. Venekuljetusten ilmoittautumisohjeet saat paikan päällä, paikkoja on rajoitettu määrä.

Hemmottelua keholle ja mielelle
Hotellin ylellisessä spassa voit hemmotella itseäsi hieronnalla ja yrttikääreillä. Voit myös käyttää hotellin pientä kuntoilutilaa, sukeltaa, meloa, pyöräillä ja patikoida viidakossa.

Varaa All Inclusive, puoli- tai täysihoito
Voit varata ennakkoon puolihoidon, johon sisältyy päivällispöytä. Täysihoidon varanneille sisältyy lisäksi lounaspöytä, jonka voit halutessasi vaihtaa lounaaseen Koh Kradanilla. Alle 13-vuotiaat syövät maksutta, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan vastaava ateria ennakkoon. Koska hotellin lähistöllä ei ole kauppoja eikä ravintoloita, suosittelemme varaamaan All Inclusiven.

Hotelli toimii Blue Star -konseptilla ajalla 1.12.2016–31.3.2017.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje