Finnmatkojen Anantara Si Kao Resort & Spa FFFF+

Anantara Si Kao Resort & Spa FFFF+

Rentoa ylellisyyttä perheille Thaimaan koskemattomassa osassa

Anantara Si Kao Resort & Spassa voit kokea palan aitoa Thaimaata! Tämä hotelli sopii perheille, jotka etsivät rentoa ylellisyyttä lähes koskemattomassa ympäristössä. Hotellissa on Bamseklubi sekä aktiviteetteja lapsille ja teini-ikäisille, sekä venekuljetus Koh Kradanin saarelle. Hotellissa on huoneita jopa viidelle hengelle. Näytä lisää

Anantara Si Kao Resort & Spassa voit kokea palan aitoa Thaimaata! Tämä hotelli sopii perheille, jotka etsivät rentoa ylellisyyttä lähes koskemattomassa ympäristössä. Hotellissa on Bamseklubi sekä aktiviteetteja lapsille ja teini-ikäisille, sekä venekuljetus Koh Kradanin saarelle. Hotellissa on huoneita jopa viidelle hengelle.

Alue ja luonto ovat täällä kuin suuremmissa matkailukohteissa 15 vuotta sitten. Hotelliporttien sisäpuolella kaikki on korkealaatuista – niin huoneet, sijainti, ruoka kuin palvelukin.

Rantaklubi Koh Kradanin saarella
Hotelli sijaitsee aivan meren rannalla. Suuren vuorovesivaihtelun vuoksi on hotellin luona ajoittain vaikea uida. Aamuisin kulkevat pikaveneet Koh Kradanin saarelle, jonka edustalla on myös koralliriutta. Venekuljetusten ilmoittautumisohjeet saat paikan päällä, paikkoja on rajoitettu määrä.

Hemmottelua keholle ja mielelle
Hotellin ylellisessä spassa voit hemmotella itseäsi erilaisissa hoidoissa, yrttikääreistä hierontaan. Voit myös käyttää hotellin pientä kuntoilutilaa, sukeltaa, meloa, pyöräillä ja vaikkapa patikoida viidakossa.

Lentopalloa, elokuvailtoja rannalla vai paikallista elämänmenoa Pak Mengissä?
Vaikka ympäristö on rauhallinen, riittää täällä lomaileville tekemistä.
Joitakin esimerkkejä koko perheelle sopivista aktiviteeteista:

  • Rantalentopallo, allasleikit ja vesijumppa
  • Elokuvaillat rannalla
  • Musiikkiviihdettä yhdessä ravintoloista
  • Tutustuminen paikallisiin ravintoloihin Pak Mengissä (3 km)
  • Aikuisille erotettu allas 

 


Varaa All Inclusive, puoli- tai täysihoito
Hotellin noutopöytäravintolassa on tarjolla sekä erilaisia lounas- että thairuokia. The Beach House rannalla tarjoilee tapaksia. Voit varata ennakkoon puolihoidon, johon sisältyy aamiais- ja päivällispöytä. Täysihoidon varanneille sisältyy lisäksi lounaspöytä, jonka voit halutessasi vaihtaa lounaaseen rantaklubilla Koh Kradanilla. Kun varaat All Inclusiven, sisältyy hintaan niin ateriat ja juomat kuin välipalat ja irtojäätelö. Alle 13-vuotiaat syövät maksutta, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan vastaava ateria ennakkoon.

Kiinnostaako oma uima-allas?
Varaa siinä tapauksessa sviitti tai perhehuone.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje