BlueVillage
Parasta lomaa - aivan rannalla

Anantara Si Kao Resort & Spa FFFF+

Rentoa ylellisyyttä perheille Thaimaan koskemattomassa osassa

Anantara Si Kao Resort & Spa on palanen aitoa Thaimaata! Tämä hotelli sopii perheille, jotka etsivät rentoa ylellisyyttä lähes koskemattomassa ympäristössä. Hotellissa on Bamseklubi sekä aktiviteetteja lapsille ja teini-ikäisille. Hotellissa on myös huoneita jopa viidelle hengelle sekä venekuljetus Koh Kradanin saarelle. Lue lisää

Anantara Si Kao Resort & Spa on palanen aitoa Thaimaata! Tämä hotelli sopii perheille, jotka etsivät rentoa ylellisyyttä lähes koskemattomassa ympäristössä. Hotellissa on Bamseklubi sekä aktiviteetteja lapsille ja teini-ikäisille. Hotellissa on myös huoneita jopa viidelle hengelle sekä venekuljetus Koh Kradanin saarelle.

Alue ja luonto ovat täällä kuin suuremmissa turistikohteissa 15 vuotta sitten. Hotelliporttien sisäpuolella kaikki on korkealaatuista – niin huoneet, sijainti, ruoka kuin palvelukin.

Rantaklubi Koh Kradanin pikkusaarella
Hotelli sijaitsee aivan meren rannalla. Suuren vuorovesivaihtelun vuoksi on hotellin luona ajoittain vaikea uida. Aamuisin kulkevat pikaveneet Koh Kradanin saarelle. Koh Kradanilla on myös koralliriutta. Veneiden ilmoittautumisohjeet saat paikan päällä, paikkoja on rajoitettu määrä.

Hemmottelua keholle ja mielelle
Hotellin ylellisessä spassa voit hemmotella itseäsi erilaisissa hoidoissa, yrttikääreistä hierontaan.Voit myös käyttää hotellin pientä kuntoilutilaa, sukeltaa, meloa, pyöräillä ja vaikkapa patikoida viidakossa.

Lentopalloa, elokuvailtoja rannalla vai paikallista elämänmenoa Pak Mengissä?
Vaikka ympäristö on rauhallinen, riittää täällä lomaileville tekemistä.


Joitakin esimerkkejä koko perheelle sopivista aktiviteeteista:
  • Rantalentopallo, allasleikit ja vesijumppa

  • Elokuvaillat rannalla

  • Musiikkiviihdettä yhdessä ravintoloista

  • Tutustuminen paikallisiin ravintoloihin Pak Mengissä (3 km)

Varaa puoli- tai täysihoito
Hotellin pääravintola tarjoilee sekä erilaisia lounas- että thairuokia. The Beach House rannalla tarjoilee tapaksia. Voit varata ennakkoon puolihoidon, johon sisältyy aamiais- ja päivällispöytä. Täysihoidon varanneille sisältyy lisäksi lounaspöytä, jonka voi halutessaan vaihtaa lounaaseen rantaklubilla Koh Kradanilla. Alle 13-vuotiaat syövät ilmaiseksi, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan vastaava ateria ennakkoon.

Kiinnostaako oma uima-allas?
Varaa siinä tapauksessa sviitti tai perhehuone.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje