Si Kao

Haluatko kokea Thaimaan loman, jossa yhdistyvät kahden maailman parhaat palat? Toisaalta rauhaa, levollista ja yksinkertaista elämää koskemattomilla rannoilla. Ja toisaalta tasokkaan lomahotellin tarjoamia mukavuuksia kuten ravintoloita, elegantteja loungeja, spa ja kaikenikäisille soveltuvaa toimintaa. Jos vastauksesi on kyllä, Blue Village Anantara Si Kao Resort & Spa on juuri sinun lomaasi varten. Lue lisää

Haluatko kokea Thaimaan loman, jossa yhdistyvät kahden maailman parhaat palat? Toisaalta rauhaa, levollista ja yksinkertaista elämää koskemattomilla rannoilla. Ja toisaalta tasokkaan lomahotellin tarjoamia mukavuuksia kuten ravintoloita, elegantteja loungeja, spa ja kaikenikäisille soveltuvaa toimintaa. Jos vastauksesi on kyllä, Blue Village Anantara Si Kao Resort & Spa on juuri sinun lomaasi varten.

Täällä Trangin maakunnassa, Krabin rannikon eteläisessä osassa koet kaiken sen, mitä Thaimaa voi parhaimmillaan tarjota matkailijalle: pitkiä rantoja, lyömättömiä sukelluskohteita, trooppisia sademetsiä sekä saariston pikkusaarineen. Matkailu Si Kaossa on todella pienimuotoista ja lomailun tahti mukavan rento.

Eleganttia, rentoa ja perheystävällistä
Tasokas Blue Village Anantara Si Kao Resort & Spa sijaitsee aivan rannan äärellä. Allasaluetta reunustavat kookospalmut ja kasuarinapuut. Pääaltaan ja lastenaltaan lisäksi alueella on rauhallisempi aikuistenallas. Joka puolelta löytyy pieniä rauhallisia keitaita riippumattoineen ja aurinkotuoleineen, joissa voit rentoutua ja nauttia upeasta maisemasta, jossa vehreät kalkkikivikalliot nousevat merestä kohti korkeuksia.

Perheaktiviteetteja ja aerobicia
Rento lomanvietto ei tarkoita sitä, että lomallasi olisi mahdollisesti tylsää. Päinvastoin, täällä tarjolla on runsaasti tekemistä. Blue Village -ohjaajamme järjestävät aerobictunteja ennen aamiaista, vesijumppaa, rantalentopalloa ja paljon muuta. Lapsille on sekä Bamseklubi (paikat varattava etukäteen) sekä hieman vanhemmille lapsille maksuttomia aktiviteetteja. Joinain iltoina rannalla esitetään elokuvia. Lue lisää lasten ja nuorten aktiviteeteista.

Chang Lang -ranta
Hotellilta astut suoraan hienolle Chang Lang -rannalle, joka vaihtelee suuresti nousu- ja laskuveden mukaan. Laskuveden aikana paljastuu esiin paikoin hiekkasärkkiä, joita pitkin voit kävellä meressä. Ranta on kuusi kilometriä pitkä, ja siellä ei ole muita hotelleja.

Sukellusta, vaeltamista ja joogaa
Monet Thaimaan parhaista sukelluspaikoista sijaitsevat helposti ulottuvillasi. Hotellin sukelluskeskus Sea Bees tarjoaa koulutusta ja sukellusretkiä sekä vasta-alkajille että kokeneille urheilusukeltajille. Halukkailla on myös mahdollisuus lainata kajakkeja tai kokeilla vaellusta läheisissä sademetsissä. Syvän rentoutuksen kokemuksia saat erityisesti hotellin wellness-keskuksessa hieronnan ja kuntosaliharjoittelun parissa.

Thai-ruokaa, pastaa ja raw foodia

Hotellin ravintoloiden tarjonta on monipuolista: pizzasta raw foodiin. Leelawadee on thaimaalaiseen ruokaan keskittyvä ravintola, jonka ruokalistalta löydät myös paljon muuta. Nouse portaat ylös italialaiseen Acqua-ravintolaan, jossa voit herkutella muun muassa äyriäisillä ja talon pastalla. Auringonlaskun kauniina hetkinä sinua palvelee The Beach House -loungekahvila, josta voit tilata tapasruokia ja lasin viiniä tai olutta.

Beach club Koh Kradanilla

Blue Village Anantara Si Kao Resort & Span oma beach club sijaitsee pienellä Koh Kradanin saarella. Saaren valkeiden hiekkarantojen sanotaan lukeutuvan koko saariston kauneimpiin. Saarelle pääset aamuisin hotellin omalla pikaveneellä (n. 25–30 min). Perillä sinua odottavat rentouttavat aurinkotuolit, lounas barbeque-ravintolassa tai ehkäpä virkistävä juoma rantabaarissa. Voit myös lainata snorklausvarusteita.

Paikallista elämää Pak Mengissä
Koe aitoa thaimaalaista arkielämää tuoksuineen ja makuineen Pak Meng -rannalla, noin kolmen kilometrin päässä Blue Village Anantara Si Kaosta. Rannalta löytyy joukko paikallista keittiötä edustavia ravintoloita, jotka tarjoavat hyvää ja yksinkertaista paikallista ruokaa. Monet ravintolan omistajista sekä työskentelevät että asuvat paikalla, joten ravintolan tunnelma on sangen kotoisa – kuin pääsisit kurkistamaan paikallisten olohuoneeseen! Hotellilta kulkee bussi Pak Mengiin sekä iltapäivisin että iltaisin, joten voit helposti pistäytyä täällä illalla nauttimassa päivällisen ja tekemässä ostoksia matkamuistomyymälöissä ja supermarketeissa.

Venekyydillä saarille

Omatoimisten päiväretkien tekeminen saaristoon on täällä helppoa, tällaisia kohteita ovat esim. Koh Mookin ja Koh Hain (Koh Ngai) saaret. Pak Meng -rannan satamalaiturilta lähtee sekä pitkähäntäveneitä että nopeampia moottoriveneitä. Koh Mookilla sinulla on mahdollisuus tutustua uiden kuuluisiin Smaragdiluoliin tai snorklata aivan rannan tuntumassa.

Kaupunginsykettä Trangissa

Suurempaan maakunnan pääkaupunkiin, Trangiin, on matkaa noin 45 km. Täällä pääset tutustumaan thaimaalaiseen arkipäivään paikallisissa pikkukaupoissa ja pari kertaa viikossa järjestettävillä ilta- ja yömarkkinoilla. Kaupungissa ei ole mitään erityisesti juuri matkailijoille suunnattua, mutta Siribanin ja Robinsonin ostoskeskuksissa on vaatekauppoja ja muita kauppoja etenkin matkamuistoja etsiville.

Retkiohjelmistomme
Kun haluat kokea enemmän, tutustu retkiohjelmaamme. Lähde mukaan vaikka snorklausretkelle Koh Rokille, veneretkelle lähialueen saarille sekä melontaakin sisältävälle perheseikkailulle tai retkelle akvaarioon. Lue lisää Retket-välilehdeltä.

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Krabille meno n. 10 t 50 min. ja paluu n. 11 t 50 min.
Lentokenttäkuljetus: Matka Krabin lentokentältä hotelli Blue Village Anantara Si Kao Resort & Spahan kestää noin 1,5 t. Näytä lisää

Matka Krabin lentokentältä hotelli Blue Village Anantara Si Kao Resort & Spahan kestää noin 1,5 t.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon lisämaksusta. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Yhdistelmämatka

Jos varaat yhdistelmäloman sisältyy kuljetus hotellien välillä ainoastaan silloin, kun olet varannut lentokenttäkuljetuksen etukäteen. Kuljetus hotellien välillä tapahtuu minibussilla tai saarille minibussilla ja lautalla.

Mikäli olet varannut omatoimiloman (ilman Finnmatkojen järjestämää majoitusta) osana yhdistelmälomaa, eivät omatoimiloman aikaiset kuljetukset sisälly hintaan.

Sisäänkirjautuminen hotelliin
Hotellivuorokausi alkaa kansainvälisten hotellimääräysten mukaan yleensä noin klo 15, mihin asti huoneita voidaan siivota. Varaudu siihen, että jos hotelliin saavutaan aamupäivällä tai puoliltapäivin, voit joutua odottamaan huoneesi siivousta joskus useammankin tunnin.

Sulje

Suosituimmat hotellit