Finnmatkojen Merlin Beach Resort FFFF+

Merlin Beach Resort FFFF+

Perhekeidas omalla niemellä ja lähellä kahta rantaa

Hinta alk.
970 e 1 170 e
11.03.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Perheiden suosikki, Blue Village Merlin Beach Resort, sijaitsee rauhallisella niemellä Phuketissa. Hotellissa on lastenkerhot ja paljon toimintaa kaiken ikäisille, kolme allasaluetta ja koralliranta. Mikäli matkustatte suuremmalla porukalla, on täällä huoneita jopa kuudelle. Näytä lisää
Hinta alk.
970 e 1 170 e
11.03.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Perheiden suosikki, Blue Village Merlin Beach Resort, sijaitsee rauhallisella niemellä Phuketissa. Hotellissa on lastenkerhot ja paljon toimintaa kaiken ikäisille, kolme allasaluetta ja koralliranta. Mikäli matkustatte suuremmalla porukalla, on täällä huoneita jopa kuudelle.

Aikuisille on mm. spa-osasto, kuntosali ja tenniskenttä. Hotellin molemmin puolin kohoavat rinteet palmuineen ja sekä edessä että takana on meri. Huolimatta rauhallisesta sijainnista, on Patongin ostoskaduille vain muutamien kilometrien matka.

Blue Village – urheilullisempi kuin koskaan
Täältä löytyy paljon kuntoilumahdollisuuksia ja aktiviteetteja, kuten esimerkiksi:

  • Kuntoilua yhteistyössä tunnetun Les Millsin kanssa
  • Vesijumppaa, jalkapalloa ja rantalentopalloa
  • Bamseklubi, Fun Break ja The Hangout
  • Minidisko muutamana iltana viikossa
  • Hotellin järjestämää iltaviihdettä

 
Lastenallas ja luonnonranta 
Hotellin kolmesta uima-altaasta kaksi on linkitetty yhteen kanavin, ja yhdessä on vesiliukumäki. Lastenaltaassa on aurinkokatos. Hotellin edustalla on koralliranta ja uimassa voit käydä myös Tri Trangin luonnonrannalla, joka sijaitsee kävelymatkan päässä.

Ateriat ja juomat
Merlin Beach -hotellissa on neljä erilaista ravintolaa, joissa tarjoillaan monenlaista ruokaa pizzasta thaikeittiön herkkuihin. All Inclusive on varattavissa lisäpalveluna. Lisäpalveluna voit varata myös puolihoidon, johon sisältyy yhdessä ravintolassa tarjottava pääosin thai-ruoasta koostuva noutopöytä. Alle 13-vuotiaat syövät ilmaiseksi, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan vastaava ateria ennakkoon.

Merlin Beach Resort toimii Blue Village -konseptilla ajalla 27.10. – 5.4.2016.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Uudenvuodenpäivällinen. All Inclusiven ennakkoon varanneilla vierailla myös joulupäivällinen sisältyy hintaan.

Sulje