BlueVillage
Parasta lomaa - aivan rannalla

Merlin Beach Resort FFFF+

Perhekeidas omalla niemellä ja lähellä kahta rantaa

Perheiden suosikki, Blue Village Merlin Beach Resort, sijaitsee rauhallisella niemellä Phuketissa. Hotellissa on lastenkerhot ja paljon toimintaa kaiken ikäisille, kolme allasaluetta ja koralliranta. Mikäli matkustatte suuremmalla porukalla, on täällä huoneita jopa kuudelle. Voit nyt talvella varata halutessasi myös All Inclusiven. Lue lisää

Perheiden suosikki, Blue Village Merlin Beach Resort, sijaitsee rauhallisella niemellä Phuketissa. Hotellissa on lastenkerhot ja paljon toimintaa kaiken ikäisille, kolme allasaluetta ja koralliranta. Mikäli matkustatte suuremmalla porukalla, on täällä huoneita jopa kuudelle. Voit nyt talvella varata halutessasi myös All Inclusiven.

Aikuisille on mm. spa-osasto, kuntosali ja tenniskenttä. Hotellin molemmin puolin kohoavat rinteet palmuineen ja sekä edessä että takana on meri. Huolimatta rauhallisesta sijainnista, on Patongin ostoskaduille vain muutamien kilometrien matka.

Lastenallas ja luonnonranta
Hotellin kolmesta uima-altaasta kaksi on linkitetty yhteen kanavin, ja yhdessä on vesiliukumäki. Lastenaltaassa on aurinkokatos. Hotellin edustalla on koralliranta ja uimassa voit käydä myös Tri Trangin luonnonrannalla, joka sijaitsee kävelymatkan päässä.

Minidisko, aktiviteetteja ja paikallista viihdeohjelmaa


Merlin Beach Resortissa on mm.:
  • Bamseklubi, Fun Break ja The Hangout

  • Vesijumppaa, kuntoilua sekä lentopalloa

  • Minidisko muutamana iltana viikossa

  • Hotellin järjestämää iltaviihdettä

  • Pikkukauppoja

  • Bussikuljetus Patongille useita kertoja päivässä

Ateriat ja juomat, nyt myös mahdollisuus varata All Inclusive
Merlin Beach -hotellissa on neljä erilaista ravintolaa, joissa tarjoillaan monenlaista ruokaa pizzasta thaikeittiön herkkuihin. Lisämaksusta varattavaan puolihoitoon sisältyy pääosin thai-ruoasta koostuva noutopöytä, mutta vähintään yhden kerran viikossa voit valita aterian listalta yhdessä hotellin neljästä ravintolasta. Hotelli on yksi harvoista hotelleista Thaimaassa, jossa voit varata All Inclusiven. Lisätietoja All Inclusivesta löydät Hyvä tietää -välilehdeltä. Alle 13-vuotiaat syövät ilmaiseksi, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan vastaava ateria ennakkoon.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Uudenvuodenpäivällinen. Puolihoidon tai All Inclusiven ennakkoon varanneilla vierailla myös joulupäivällinen sisältyy hintaan.

Sulje

Suosituimmat hotellit