Finnmatkojen Blue Star Merlin Beach Resort FFFF+

Blue Star Merlin Beach Resort FFFF+

Keidas omalla niemellä ja lähellä kahta rantaa

Hinta alk.
1 035 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Perheiden suosikki, Blue Star Merlin Beach Resort, sijaitsee rauhallisella niemellä Phuketissa. Hotellissa on spa-osasto, kuntosali, kolme allasaluetta ja koralliranta. Mikäli matkustatte suuremmalla porukalla, on täällä huoneita jopa kuudelle. Näytä lisää
Hinta alk.
1 035 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Perheiden suosikki, Blue Star Merlin Beach Resort, sijaitsee rauhallisella niemellä Phuketissa. Hotellissa on spa-osasto, kuntosali, kolme allasaluetta ja koralliranta. Mikäli matkustatte suuremmalla porukalla, on täällä huoneita jopa kuudelle.

Hotellin molemmin puolin kohoavat rinteet palmuineen ja sekä edessä että takana on meri. Huolimatta rauhallisesta sijainnista, on Patongin ostoskaduille vain muutamien kilometrien matka.

Kaikista Blue Star -hotelleistamme löytyy:

  • Harjoitusohjelma, jonka voit toteuttaa itsenäisesti, kun sinulle parhaiten sopii
  • Runsas ja monipuolinen aamiaistarjonta, lisämaksulla tai ilman
  • Aktiviteetteja aikuisille ja lapsille 5 päivänä viikossa
  • Leikkitila, askartelua ja aktiviteetteja sekä lastenhoito-palvelu

Viini- ja kahvibaari TASTE
TASTE-baarista voit ostaa laadukkaita kahveja ja viinejä sekä pikkupurtavaa ja leivonnaisia, ja viihtyä aikuisessa ilmapiirissä.

Lastenallas ja luonnonranta 
Hotellin kolmesta uima-altaasta kaksi on linkitetty yhteen kanavin, ja yhdessä on vesiliukumäki. Lastenaltaassa on aurinkokatos. Hotellin edustalla on koralliranta ja uimassa voit käydä myös Tri Trangin luonnonrannalla, joka sijaitsee kävelymatkan päässä.

Ateriat ja juomat
Merlin Beach -hotellissa on neljä erilaista ravintolaa, joissa tarjoillaan monenlaista ruokaa pizzasta thaikeittiön herkkuihin. All Inclusive on varattavissa lisäpalveluna. Lisäpalveluna voit varata myös puolihoidon, johon sisältyy yhdessä ravintolassa tarjottava pääosin thai-ruoasta koostuva noutopöytä. Alle 13-vuotiaat syövät ilmaiseksi, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan vastaava ateria ennakkoon.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Uudenvuodenpäivällinen. All Inclusiven ennakkoon varanneilla vierailla myös joulupäivällinen 24/12 sisältyy hintaan.

 

Sulje