Finnmatkojen Royal Paradise FFF+
Parhaalla paikalla

Royal Paradise FFF+

Keskellä eloisaa Patongia

Hinta alk.
840 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Royal Paradise on hyvä valinta, kun haluat asua tapahtumien keskipisteessä. Patongin lähes loputon ravintola- ja ostostarjonta on runsasta aivan hotellin lähellä ja rannalle on vain kävelymatka. Näytä lisää
Hinta alk.
840 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Royal Paradise on hyvä valinta, kun haluat asua tapahtumien keskipisteessä. Patongin lähes loputon ravintola- ja ostostarjonta on runsasta aivan hotellin lähellä ja rannalle on vain kävelymatka.

Hotellin toinen rakennus on 25-kerroksinen ja näkyy yli koko Patongin. Asiakkaamme asuvat matalammassa, 6-kerroksisessa rakennuksessa. Royal Paradise tarjoaa halukkaille bussikuljetuksen rannalle.

Allasalue vesiputoksella ja jacuzzilla

Ulkona allasalueella ei Patongin vilkkaasta sykkeestä ja liikenteen vilinästä ole tietoakaan. Huojuvat palmut, hedelmäpuut ja kirsikanväriset kukat ympäröivät allasaluetta, jolla pieni vesiputous, jacuzzi sekä altaaseen sijoitettu allasbaari sijaitsevat.

Kuntoilutila, spa ja lounge-musiikkia

Hotellin kuntoiluhuoneessa voit kokeilla muun muassa monitoimilaitetta ja Paradise Thai Spassa voit suoda itsellesi kauneushoitoja, kuten thai-hieronnan tai ruusukylvyn. Iltaisin voit nauttia musiikista lounge-tiloissa.

Huoneet on sisustettu moderniin thai-tyyliin tummin klinkkerilattioin ja suurin puuluukuin, jotka aukeavat kylpyhuoneeseen.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitus huonetyypissä, aamiaispöytä. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje