Parhaalla paikalla
Edulliset suosikkihotellit aikuisille

Royal Paradise FFF+

Keskellä eloisaa Patongia

Kun haluat asua tapahtumien keskipisteessä, Royal Paradise on hyvä valinta. Patongin lähes loputon ravintola- ja ostostarjonta on runsasta aivan hotellin lähellä ja Patongin rannalle on vain kävelymatka. Lue lisää

Kun haluat asua tapahtumien keskipisteessä, Royal Paradise on hyvä valinta. Patongin lähes loputon ravintola- ja ostostarjonta on runsasta aivan hotellin lähellä ja Patongin rannalle on vain kävelymatka.

Täällä asuessa ei tarvitse pelätä ettei löytäisi kotiin, hotellirakennus on nimittäin 25-kerroksinen ja näkyy yli koko Patongin. Asiakkaamme asuvat täällä kyllä matalammassa, 6-kerroksisessa rakennuksessa. Royal Paradise tarjoaa bussikuljetuksen rannalle, mutta takaisin hotellille asiakkaat palaavat omatoimisesti.

Allasalue vesiputoksella ja jacuzzilla

Ulkona allasalueella ei Patongin vilkkaasta sykkeestä ja liikenteen vilinästä ole tietoakaan. Huojuvat palmut, hedelmäpuut ja kirsikanväriset kukat ympäröivät allasaluetta, jolla pieni vesiputous, jacuzzi sekä altaaseen sijoitettu allasbaari sijaitsevat.

Kuntoilutila, spa ja lounge-musiikkia

Hotellin kuntoiluhuoneessa voit kokeilla muun muassa monitoimilaitetta ja Paradise Thai Spassa voit suoda itsellesi kauneushoitoja, kuten thai-hieronnan tai ruusukylvyn. Iltaisin voit nauttia musiikista lounge-tiloissa.

Huoneet on sisustettu moderniin thai-tyyliin tummin klinkkerilattioin ja suurin puuluukuin, jotka aukeavat kylpyhuoneeseen.

Perushintaan sisältyy: Majoitus kahden hengen hotellihuoneessa, aamiaispöytä. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje

Suosituimmat hotellit