Patong Beach

Patong Beach kuuluu Phuketin huvielämän kiistattomiin keskuksiin. Patong on kuitenkin kehittynyt myös monipuoliseksi lomakohteeksi, jossa viihtyvät niin perheet, pariskunnat kuin sinkutkin. Jos haluat asua lähellä tapahtumia, kannattaa valita kahdesta suositusta Parhaalla paikalla -luokan hotellista. Lue lisää

Patong Beach kuuluu Phuketin huvielämän kiistattomiin keskuksiin. Patong on kuitenkin kehittynyt myös monipuoliseksi lomakohteeksi, jossa viihtyvät niin perheet, pariskunnat kuin sinkutkin. Jos haluat asua lähellä tapahtumia, kannattaa valita kahdesta suositusta Parhaalla paikalla -luokan hotellista.

Patong Beachillä on kaksi pääkatua ja paljon pienempiä katuja, jotka tarjoavat toinen toistaan laajemman valikoiman ostosmahdollisuuksia, ravintoloita, iltahuveja ja aktiviteetteja. Yömarkkinoilla voit kuljeksia tekemässä löytöjä muun muassa vaatteiden, laukkujen ja pikkutavaroiden joukosta. Merkkituotteita metsästävien kannattaa suunnistaa ostoskeskus Jungceyloniin. Keskellä Patongia sijaitsevassa ostosparatiisissa on yli 200 tyylikästä ja ilmastoitua merkkiliikettä.

Elokuvateattereita ja kylpylöitä

Patongin keskustassa on useita suuria elokuvateattereita, joissa esitetään englantilaisia ja amerikkalaisia elokuvia alkuperäiskielellä. Ja joka paikassa sijaitsee ylellisiä terveys- ja kauneushoitoloita, joiden valikoimissa on edullista thaihierontaa sekä hienostuneita yrtti-, kivi- reiki-, thalasso- ja ayurvedahoitoja.

Täysi vauhti rannalla
Useiden kilometrien pituinen hiekkaranta reunustaa koko Patongia. Myös täällä elämänmeno on vauhdikasta ja tarjolla on runsaasti aktiviteetteja. Aurinkotuolissa rentoutumisen lisäksi voit varata thaihierontaa palmun alla, tilata välipaloja ja juomia rantakuppilassa, kokeilla erilaisia vesiurheilulajeja ja pelata rantalentopalloa.

Tapahtumien keskellä tai ainakin lähellä
Kaksi suosituinta hotelliamme löytyvät Parhaalla paikalla -otsikon alta. Sekä hotelli Patong Merlin trooppisine puutarhoineen, spa-osastoineen ja useine uima-altaineen että hotelli Royal Paradise sijaitsevat lähellä rantaa ja sykkivää iltaelämää. Kivenheiton päästä hulinasta, pieneltä mäeltä löydät puolestaan Novotel Phuket Resortin. Hotelli sijaitsee rauhallisella paikalla, lähellä rantaa ja vain noin 5 minuutin kävelymatkan päässä Patongin vilkkaimmista kortteleista.

Ravintoloita ja iltaelämää
Auringon laskettuakaan Patong Beachin syke ei hiljene. Myöhään auki olevia kauppoja, musiikkibaareja ja diskoja on vieri vieressä. Etkä varmasti tule pettymään myöskään ravintolavalikoimaan. Vaihtoehtoja on aidoista thairavintoloista romanttisiin italialaisiin, sekä kansainvälisiä ketjuja, kuten Mc Donald's tai Kentucky Fried Chicken.

Snorklausta ja muita retkivaihtoehtoja
Vielä enemmän voit kokea retkillämme. Voit esimerkiksi sukeltaa ja kokeilla erilaisia vesiurheilulajeja, tehdä veneretkiä, rentoutua spa-hoidoissa tai lähteä perheen kanssa viidakkovaellukselle. Lue lisää Retket-välilehdeltä.

Enemmän elämyksiä TEMA-matkalla
Kun haluat nähdä ja kokea Thaimaata mahdollisimman paljon, voit yhdistää rantalomaasi TEMAn kiertomatkan, seikkailun täynnä vene- ja kanoottiretkiä, viidakkovaelluksia, luolia, buddhalaisia temppeleitä sekä eksoottisia markkinoita. Lue lisää Etelä-Thaimaan saaristo ja sademetsät -kiertomatkasta www.temamatkat.fi

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Phuketiin, meno n. 10 t 45 min. ja paluu n. 11 t 45 min.
Lentokenttäkuljetus: Phuketin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Patong Beachillä, n. 1 t. Näytä lisää

Phuketin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Patong Beachillä, n. 1 t.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Yhdistelmämatka
Jos varaat yhdistelmäloman sisältyy kuljetus hotellien välillä ainoastaan silloin, kun olet varannut lentokenttäkuljetuksen etukäteen. Kuljetus hotellien välillä tapahtuu minibussilla.

Mikäli olet varannut omatoimiloman (ilman Finnmatkojen järjestämää majoitusta) osana yhdistelmälomaa, eivät omatoimiloman aikaiset kuljetukset sisälly hintaan.

Sisäänkirjautuminen hotelliin
Hotellivuorokausi alkaa kansainvälisten hotellimääräysten mukaan yleensä noin klo 15, mihin asti huoneita voidaan siivota. Varaudu siihen, että jos hotelliin saavutaan aamupäivällä tai puoliltapäivin, voit joutua odottamaan huoneesi siivousta joskus useammankin tunnin.

Sulje

Suosituimmat hotellit