Finnmatkojen Nai Yang Beach

Nai Yang Beach

Nai Yang Beach on yksi Phuketin viihtyisimmistä rannoista. Se on kuin tehty rantalomaa ja auringonlaskun aikaan nautittavia illallisia varten. Patongin huvittelumetropoli on vain alle tunnin automatkan päässä. Uudistettu hotellimme Phuket Marriott Resort & Spa sopii hyvin niin pariskunnille kuin lapsiperheille.   Lue lisää

Nai Yang Beach on yksi Phuketin viihtyisimmistä rannoista. Se on kuin tehty rantalomaa ja auringonlaskun aikaan nautittavia illallisia varten. Patongin huvittelumetropoli on vain alle tunnin automatkan päässä. Uudistettu hotellimme Phuket Marriott Resort & Spa sopii hyvin niin pariskunnille kuin lapsiperheille.  

Phuketin luoteisrannikolla sijaitseva Nai Yang Beach on sekä pitkä että leveä ranta, jota reunustavat kookkaat kasuariinapuut. Tuntuu kuin matkailijoiden kansoittama saari jäisi taakse, kun matkalla hotellille ohittaa buddhalaisluostarin, jossa munkkien oranssit puvut riippuvat kuivumassa. Nai Yang Beachillä ei kuitenkaan ole liian rauhallista. Alueelle on noussut viimeisen kymmenen vuoden aikana jo melko monta ravintolaa, räätäliliikettä ja pikkukauppaa.

Rantaravintoloita ja thaihierontaa
Rannan äärellä voit istahtaa varjoon nauttimaan hyvästä ruoasta, varpaat hiekkaan upotettuina. Pienellä kylätiellä on hierontapaikkoja, joissa voit suoda itsellesi rentouttavan jalka- tai kokovartalohieronnan mukavaan hintaan. Tiistaisin ja torstaisin järjestetään paikalliset hedelmä- ja vihannesmarkkinat, suosittelemme käyntiä, kävely markkinoille vie vain noin 10 minuuttia. Markkinoilta voit ostaa auringonkypsentämiä mangoja, papaijoja ja muita herkullisia hedelmiä ja vihanneksia.

Perheluksusta Phuket Marriottissa
Jos etsit tasokasta hotellia perheelle tai pariskunnalle, on  Phuket Marriott Resort & Spa hyvä vaihtoehto. Hotelli sijaitsee pienen rannan äärellä, lähellä Sirinatin kansallispuistoa. Viiden kilometrin päässä sijaitsevan Nai Yangin keskustaan voit kävellä rantaa pitkin. Hotelli on hiljattain uudistettu kokonaan ja sen palveluihin kuuluu niin spa ja fitnesskeskus kuin useita hyviä ravintoloitakin. Hotellin omalla bussikuljetuksella pääset Patongille ja Phuket Towniin, mikäli haluat pitää ostospäivän.

Lähellä golfkenttiä
Jos sinulla on green card, on hyvä tietää, että Nai Yang Beachin lähistöllä on useita hienoja golfkenttiä. Blue Canyon Country Golf sijaitsee vain 15 minuutin ajomatkan päässä ja Mission Hill Phuket Golfiin on noin 25 minuutin ajomatka.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Veneretkiä Bounty Islandille (Racha Yai), Coral Islandille tai Phi Phi -saarille
  • Sukellusta ja snorklausta aloittelijoille ja kokeneille
  • Viidakkovaellusta ja melontaa
  • Pyöräilyä Koh Yao Noilla

Muista, että voit varata retket jo ennen matkaa. 


Yhdistä lomaasi TEMA-matka

Kun haluat kokea enemmän, voit yhdistää rantalomaasi viikon TEMA-kiertomatkan. Tällöin pääset kokemaan vene- ja kanoottiretkiä, viidakkovaelluksia sekä tutustumaan luoliin, buddhalaisiin temppeleihin ja eksoottisiin markkinoihin. Lue lisää Etelä-Thaimaan saaristo ja sademetsät -kiertomatkasta.

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Phuketiin, meno n. 11 t 45 min. ja paluu n. 12 t 45 min.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma minibussi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.   Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma minibussi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.  

Varaa bussikuljetus hotellille

Bussikuljetus Phuketin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Nai Yang Beachin hotellille n. 10 min. Kuljetus Krabin lentokentältä n. 3 tuntia, sisältäen lyhyen pysähdyksen.

Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. 

Varaa oma minibussikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma minibussi 1–6 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), minibussi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Minibusseissa ei ole yleensä turvaistuimia, eikä niitä voi varata. 

Yhdistelmämatka
Jos varaat yhdistelmäloman sisältyy kuljetus hotellien välillä ainoastaan silloin, kun olet varannut lentokenttäkuljetuksen etukäteen. Kuljetus hotellien välillä tapahtuu minibussilla.

Mikäli olet varannut omatoimiloman (ilman Finnmatkojen järjestämää majoitusta) osana yhdistelmälomaa, eivät omatoimiloman aikaiset kuljetukset sisälly hintaan.

Sisäänkirjautuminen hotelliin

Hotellivuorokausi alkaa kansainvälisten hotellimääräysten mukaan yleensä noin klo 15, mihin asti huoneita voidaan siivota. Varaudu siihen, että jos hotelliin saavutaan aamupäivällä tai puoliltapäivin, voit joutua odottamaan huoneesi siivousta joskus useammankin tunnin.

Sulje