Finnmatkojen Dewa Phuket FFFF

Dewa Phuket FFFF

Perheiden suosikki rauhallisessa ympäristössä

Hinta alk.
2 320 e 2 525 e
18.03.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää
Ylellisessä Dewa Phuketissa asut rauhallisen Nai Yang Beachin äärellä Phuketin pohjoisosassa. Täällä on sekä suuria huoneistoja perheille että lähempänä rantaa sijaitsevia bungaloweja, joissa on omat, rauhalliset uima-altaat. Näytä lisää
Hinta alk.
2 320 e 2 525 e
18.03.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää

Ylellisessä Dewa Phuketissa asut rauhallisen Nai Yang Beachin äärellä Phuketin pohjoisosassa. Täällä on sekä suuria huoneistoja perheille että lähempänä rantaa sijaitsevia bungaloweja, joissa on omat, rauhalliset uima-altaat.

Hotellilla on kaksi allasaluetta, kansainvälinen lastenkerho, pienehkö kuntosali ja spa. Dewa Phuketin suunnittelusta on vastannut ruotsalainen rakennusmestari. Hotellin naapurina on koskematon luonnonsuojelualue. Lähistöllä on useita rantaravintoloita, baareja, mahdollisuus hierontaan sekä yksinkertaiset ostosmahdollisuudet. Hotellin järjestämällä bussikuljetuksella pääset kuitenkin sekä Patongin että Phuketin kaupungin ostosparatiiseihin.

Tilavat huoneistot ja bungalowit omalla uima-altaalla
Dewa Phuket koostuu modernista päärakennuksesta, jossa hyvin varustellut huoneistot ja vastaanotto sijaitsevat. Lähempänä rantaa sijaitsevat ylellisesti sisustetut bungalowit, joilla on katseilta suojassa oleva puutarhat ja omat uima-altaat.

Varaa puolihoito
Puolihoito, joka sisältää päivällismenyyn/-buffén, on varattavissa lisäpalveluna. Ateriat tarjoillaan hotellin Terrace Grill -ravintolassa. Ja jos olet perso makealle, kannattaa pistäytyä hotellin Bread & Butter -kahvilassa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus bungalowissa ja oma uima-allas tai majoitus huoneistossa, aamiaispöytä 

Sulje