Nai Yang Beach

Nai Yang Beach on yksi Phuketin viihtyisimmistä rannoista. Se on kuin tehty rantalomaa ja auringonlaskun aikaan nautittavia illallisia varten. Patongin huvittelumetropoli on vain alle tunnin automatkan päässä. Nai Yang Beachillä voit valita hotelliksesi joko designhotelli Indigo Pearlin tai Dewa Phuketin, jossa on tilaa suuremmillekin perheille. Lue lisää

Nai Yang Beach on yksi Phuketin viihtyisimmistä rannoista. Se on kuin tehty rantalomaa ja auringonlaskun aikaan nautittavia illallisia varten. Patongin huvittelumetropoli on vain alle tunnin automatkan päässä. Nai Yang Beachillä voit valita hotelliksesi joko designhotelli Indigo Pearlin tai Dewa Phuketin, jossa on tilaa suuremmillekin perheille.

Phuketin luoteisrannikolla sijaitseva Nai Yang Beach on sekä pitkä että leveä ranta, jota reunustavat kookkaat kasuariinapuut. Tuntuu kuin matkailijoiden kansoittama saari jäisi taakse, kun matkalla hotellille ohittaa buddhalaisluostarin, jossa munkkien oranssit puvut riippuvat kuivumassa. Nai Yang Beachillä ei kuitenkaan ole "liian" rauhallista. Alueelle on noussut viimeisen kymmenen vuoden aikana jo melko monta ravintolaa, räätäliliikettä ja pikkukauppaa.

Rantaravintoloita ja thaihierontaa
Rannalla voit istahtaa varjoon nauttimaan hyvästä ruoasta, varpaat hiekkaan upotettuina. Sekä rannalla että pienellä kylätiellä on hierontapaikkoja, joissa voit suoda itsellesi rentouttavan jalka- tai kokovartalohieronnan mukavaan hintaan. Kymmenen minuutin kävelymatkan päässä rannalta järjestetään paikalliset hedelmä- ja vihannesmarkkinat tiistaisin ja torstaisin, suosittelemme käyntiä. Markkinoilta voit ostaa auringonkypsentämiä mangoja, papayoja ja muita herkullisia hedelmiä ja vihanneksia.

Indigo Pearl – designhotelli historiallisessa teollisuusmiljöössä
Kun etsit tavallisuudesta poikkeavaa hotelli, ihastut varmasti Indigo Pearliin. Tämä moninkertaisesti palkittu, viiden tähden lomahotelli on nimittäin aivan ainutlaatuinen, niin tunnelmaltaan kuin designiltaan. Hotelli on rakennettu vanhan tinakaivoksen paikalle ja teollisuusmiljöö on vahvasti inspiroinut myös hotellin muutoin modernia sisustusta ja yksityiskohtia. Kannattaa tehdä kävelyretki hotellialueelle, tarjolla on harvinaisia palmuja ja trooppisia kasveja yhdistettynä taideteoksiksi uudistettujen teollisten esineiden kanssa.

Spa, jooga ja beach club

Hotellin trooppisessa puutarhassa on kolme tyylikästä uima-allasta (joista kaksi aikuisten altaita) ja useita ravintoloita. Yhtä ylellinen on hotellin spa-osasto, joka tarjoaa laajan ja hienostuneen valikoiman erilaisia hoitoja. Voit myös ilmoittautua jooga-, thainyrkkeily- tai ruoanlaittokursseille. Hotellilla on myös oma beach club, jossa järjestetään usein erilaista viihdeohjelmaa ja ranta-aktiviteetteja auringonlaskussa.

Dewa Phuket perheille
Jos etsit mukavaa koko perheen hotellia, on Dewa Phuket hyvä vaihtoehto. Voit varata joko bungalowin, johon kuuluu oma uima-allas, tai suuren huoneiston, jossa tilaa on jopa kuudelle. Riippumatta siitä kumman valitset, on taso kuitenkin korkea ja hotellin palveluihin kuuluu mm. kuntosali ja spa-osasto.

Lähellä golfkenttiä
Jos sinulla on green card, on hyvä tietää, että Nai Yang Beachin lähistöllä on useita hienoja golfkenttiä. Blue Canyon Country Golf sijaitsee vain 15 minuutin ajomatkan päässä ja Mission Hill Phuket Golfiin on noin 25 minuutin ajomatka.

Snorklausta ja muita retkivaihtoehtoja

Vielä enemmän voit kokea retkillämme. Voit esimerkiksi sukeltaa ja kokeilla erilaisia vesiurheilulajeja, tehdä veneretkiä, rentoutua spa-hoidoissa tai lähteä perheen kanssa viidakkovaellukselle. Lue lisää Retket-välilehdeltä.

Enemmän elämyksiä TEMA-matkalla
Kun haluat nähdä ja kokea Thaimaata mahdollisimman paljon, voit yhdistää rantalomaasi TEMAn kiertomatkan, seikkailun täynnä vene- ja kanoottiretkiä, viidakkovaelluksia, luolia, buddhalaisia temppeleitä sekä eksoottisia markkinoita. Lue lisää Etelä-Thaimaan saaristo ja sademetsät -kiertomatkasta www.temamatkat.fi

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Phuketiin, meno n. 10 t 45 min. ja paluu n. 11 t 45 min.
Lentokenttäkuljetus: Kuljetus Phuketin lentokentältä ensimmäiselle Nai Yang Beachin hotellille n. 10 min. Näytä lisää

Kuljetus Phuketin lentokentältä ensimmäiselle Nai Yang Beachin hotellille n. 10 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Yhdistelmämatka

Jos varaat yhdistelmäloman sisältyy kuljetus hotellien välillä ainoastaan silloin, kun olet varannut lentokenttäkuljetuksen etukäteen. Kuljetus hotellien välillä tapahtuu minibussilla.

Mikäli olet varannut omatoimiloman (ilman Finnmatkojen järjestämää majoitusta) osana yhdistelmälomaa, eivät omatoimiloman aikaiset kuljetukset sisälly hintaan.

Sisäänkirjautuminen hotelliin

Hotellivuorokausi alkaa kansainvälisten hotellimääräysten mukaan yleensä noin klo 15, mihin asti huoneita voidaan siivota. Varaudu siihen, että jos hotelliin saavutaan aamupäivällä tai puoliltapäivin, voit joutua odottamaan huoneesi siivousta joskus useammankin tunnin.

Sulje

Suosituimmat hotellit