Finnmatkojen Renaissance Phuket Resort & Spa FFFFF
De Luxe

Renaissance Phuket Resort & Spa FFFFF

Tasokas hotelli pitkällä Mai Khaon rannalla

Hinta alk.
1 085 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Renaissance Phuket Resort & Spa on ensiluokkainen hotelli pitkän Mai Khaon rannan äärellä Phuketin pohjoisosassa, lähellä lentokenttää. Täällä asut keskellä rauhallista kansallispuistoa, jonka luonto on vaikuttava. Lisäpalveluna voit varata puoli- tai täysihoidon. Näytä lisää
Hinta alk.
1 085 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Renaissance Phuket Resort & Spa on ensiluokkainen hotelli pitkän Mai Khaon rannan äärellä Phuketin pohjoisosassa, lähellä lentokenttää. Täällä asut keskellä rauhallista kansallispuistoa, jonka luonto on vaikuttava. Lisäpalveluna voit varata puoli- tai täysihoidon.

Laatu, tasokkuus ja palvelu kuvaavat hyvin Renaissance Phuket Resort & Spata. Huoneet ovat nykyaikaiset ja hyvin varustetut. Lisäksi hotellilla on kuntosali ja tyylikäs spa.

Elegantti uima-allas ja kansainvälinen lastenkerho
Uima-allas on rakennettu tyylikkäästi mustasta kivestä terassille tarjoten näköalan merelle. Lapsille on lastenallas pienine vesiliukumäkineen sekä hotellin järjestämä kansainvälinen lastenkerho.

Kolme ravintolaa, kahvila ja pub
Renaissance Phuket Resort & Spassa on kolme ravintolaa, espressoa ja hyviä leivonnaisia tarjoava kahvila sekä The Lounge -pub. Lisämaksusta voit varata puoli- tai täysihoidon (päivällismenyy tai noutopöytä), jonka voit nauttia kolmessa vaihtoehtoisessa ravintolassa. Halutessasi voit vaihtaa päivällisen lounaaseen. Alle 6-vuotiaiden ateriat ovat maksuttomia, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan puolihoito etukäteen jo kotimaassa.

Lähistöllä pieni keskusta ja golfkenttä
Muutaman kilometrin päässä Renaissance Phuket Resort & Spasta sijaitsee pieni ostosalue, jossa on muutamia ravintoloita, baareja ja kauppoja. Hotellilta on ostosalueelle bussikuljetus. Jos kaipaat laajempaa palvelutarjontaa, kannattaa suunnata Phuketin kaupunkiin. Hotellin lähistöllä sijaitsee myös golfklubi, Blue Canyon Country Club.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, aamiaispöytä.

Sulje