BlueVillage
Parasta lomaa - aivan rannalla

Mai Khao Lak FFFF+

Blue Village Khao Lakissa, lähellä rantaa

Hinta alk.
1 185 e1 765 e
11.11.2014 Lähtöpaikka Helsinki 15 päivää
Perheystävällinen Blue Village Mai Khao Lak -hotellimme sijaitsee Pak Weepin matalalla luonnonrannalla Khao Lakin pohjoisosassa. Tyylikkäässä ja nykyaikaisessa hotellissa on spa ja kuntosali sekä aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisillekin. Erityisen mukavasti asut, kun varaat tyylikkään juniorsviitin bungalowista omalla uima-altaalla. Useimpiin huoneisiin on mahdollista majoittaa jopa viisi henkilöä. Lue lisää
Hinta alk.
1 185 e1 765 e
11.11.2014 Lähtöpaikka Helsinki 15 päivää

Perheystävällinen Blue Village Mai Khao Lak -hotellimme sijaitsee Pak Weepin matalalla luonnonrannalla Khao Lakin pohjoisosassa. Tyylikkäässä ja nykyaikaisessa hotellissa on spa ja kuntosali sekä aktiviteetteja niin lapsille kuin aikuisillekin. Erityisen mukavasti asut, kun varaat tyylikkään juniorsviitin bungalowista omalla uima-altaalla. Useimpiin huoneisiin on mahdollista majoittaa jopa viisi henkilöä.

Täällä lomailet perheinesi modernissa hotellissa luonnonläheisellä ja lapsiystävällisellä alueella. Hotelli sijaitsee hieman erillään yhdellä Khao Lakin kaikkein rauhallisimmista alueista, päättyvän tien päässä. Rannalla on muutamia yksinkertaisia thai-ravintoloita. Keskustaan ja sen ravintoloihin, baareihin ja ostospaikkoihin pääset taksilla tai hotellin järjestämällä maksuttomalla bussikuljetuksella.

Asu hyvin, paremmin tai vielä paremmin
Kaikki hotellin huoneet ovat kooltaan vähintään 50 neliömetriä.
Perhehuoneet sijaitsevat päärakennuksessa ja osassa perhehuoneita on maaterassi, jolta on suora yhteys uima-altaaseen.

Lähempänä rantaa sijaitsevat suurilla ikkunoilla ja puuterasseilla varustetut bungalowit. Osassa bungaloweja on oma uima-allas, ja jotkut sijaitsevat niin lähellä rantaa, että niistä on osittainen merinäköala.

Bamsen synttärijuhlat ja nuorille The Hangout
Kuten kaikissa Blue Village -hotelleissa aktiviteetteja ja palveluita on tarjolla koko perheelle. Tarjolla on kaikkea Bamsen synttärijuhlista Fun Breakiin sekä nuorten aktiviteetteihin iltanuotioineen.

Kun haluat tehdä muutakin kuin ottaa rennosti, on hotellilla tarjolla paljon vaihtoehtoja.


Hotellissa on esimerkiksi:
  • Vesijumppaa, allaspelejä ja lentopalloa
  • Kaksi uima-allasta (toinen on 186 m pitkä) ja lastenallas
  • Spa-osasto ja kuntosali
  • Erilaisia aktiviteetteja, kuten esim. ruuanlaittokursseja ja hedelmäkoristeiden tekoa
  • Mahdollisuus tutustua ympäristöön kajakilla tai maastopyörällä
  • Hotellin järjestämää iltaohjelmaa

All Inclusive ja puolihoito varattavissa lisämaksusta
Aamiaisbuffé sisältyy matkan hintaan ja lisäpalveluna voit varata puolihoidon ja All Inclusiven. Puolihoito sisältää aamiaisen lisäksi päivällisen, joka useimmiten tarjoillaan noutopöydästä. Kauden alussa ja lopussa saattaa buffén sijaan olla myös päivällismenyy. Alle 13-vuotiaat syövät maksutta, kun aikuiset varaavat puolihoidon tai All Inclusiven ennen matkaa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje

Suosituimmat hotellit