De Luxe
Lomakohteen ylellisin

JW Marriott Khao Lak Resort & Spa FFFFF

Kaakkois-Aasian pisin uima-allas

Hinta alk.
1 335 e1 365 e
25.03.2015 Lähtöpaikka Helsinki 8 päivää
Ylellisessä JW Marriott Khao Lak Resort & Spa -hotellissa asut erittäin rauhallisessa ympäristössä, hiljaisen Khuk Khak -rannan äärellä. Hotellin 3 200 metriä pitkä, kiemurteleva uima-allas on Kaakkois-Aasian pisin. Rauhoittava ympäristö, tasokas palvelu sekä upea spa takaavat aikuisten suosion, toki lapset ovat tänne yhtä lailla tervetulleita. Lue lisää
Hinta alk.
1 335 e1 365 e
25.03.2015 Lähtöpaikka Helsinki 8 päivää

Ylellisessä JW Marriott Khao Lak Resort & Spa -hotellissa asut erittäin rauhallisessa ympäristössä, hiljaisen Khuk Khak -rannan äärellä. Hotellin 3 200 metriä pitkä, kiemurteleva uima-allas on Kaakkois-Aasian pisin. Rauhoittava ympäristö, tasokas palvelu sekä upea spa takaavat aikuisten suosion, toki lapset ovat tänne yhtä lailla tervetulleita.

Hotelli on Finnmatkojen tasokkain koko Khao Lakin alueella, mutta tunnelma on kuitenkin ihanan rento. JW Marriott koostuu 14 pienehköstä rakennuksesta, jotka sijaitsevat hajallaan suurella, trooppisella alueella.

Aurinkotuoleja sekä altaalla että rannalla
Suuressa uima-altaassa on sekä aurinkotuoleja että useita allasbaareja jopa itse altaassa. Uima-allas päättyy rannalle, joten voit vaivatta hyödyntää molempia.

Ostoksia Bang Niangissa ja Khao Lakin keskustassa
Mikäli kaipaat ostoksille tai lisää ravintolavaihtoehtoja, on Bang Niangiin tai Khao Lakin keskustaan helppo kulkea taksilla.

Rauhallisesta sijainnista huolimatta hotellilla ei kuitenkaan tarvitse olla toimeton.


Hotellilla on
  • Suuri, kiemurteleva pääallas
  • Erillinen lastenallas ja liukumäki
  • Ylellinen spa rannalla
  • Aerobicia ja kuntosali
  • Leikkipaikkoja sekä ulkona että sisällä (myös pallomeri!)

Khao Lakin paras aamiaispöytä?
Aamiaispöytä sisältyy hintaan ja JW Marriotissa se on vielä erityisen runsas. Puolihoito (sis. menyypäivällisen) on varattavissa lisämaksusta.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje

Suosituimmat hotellit