Finnmatkojen Kata Thani Phuket Beach Resort FFFFF

Kata Thani Phuket Beach Resort FFFFF

Kolme hotelliosaa rauhallisella Kata Noin rannalla

Hinta alk.
1 255 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Hyvinhoidettu Kata Thani Phuket Beach Resort sijaitsee rauhallisella Kata Noi -rannalla. Hotelli on suunniteltu tarjoamaan jokaiselle jotakin ja sen palvelutaso on erinomainen. Näytä lisää
Hinta alk.
1 255 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Hyvinhoidettu Kata Thani Phuket Beach Resort sijaitsee rauhallisella Kata Noi -rannalla. Hotelli on suunniteltu tarjoamaan jokaiselle jotakin ja sen palvelutaso on erinomainen.

Thani-osa (FFFFF) on hotellin pääalue. Tämä korkeatasoinen osa on somistettu kullan ja punaisen sävyillä.
Bhuri-osa (FFFF
) on sisustettu hieman hillitymmin: silkein, rottingein ja vaaleammin värisävyin. Pieni katu ja noin 200 metrin matka erottavat hotellin osat toisistaan.

Todellista luksusta etsiville suosittelemme hotellin ehdottomasti ylellisintä ja rauhallisinta osaa, The Shorea (FFFFF). Tässä osassa asut huvilatyyppisessä sviitissä vuorten ja meren välisessä rinteessä kauimpana Kata Noi -rannasta. Kaikissa sviiteissä on oma uima-allas. The Shore -osassa on lisäksi uima-allas, kuntosali ja ravintola. The Shore -osaan voivat majoittua vain yli 12-vuotiaat.

Yhteisiä palveluita
Thanin ja Bhurin palvelut ovat hotellin kaikkien asiakkaiden käytössä, mutta The Shore -osan palvelut ovat vain kyseisen osan asiakkaille, ravintolaa lukuun ottamatta. Kaiken kaikkiaan Thanin ja Bhurin alueilla on viisi suurta uima-allasaluetta. Yksi uima-altaista sijaitsee aivan rannan tuntumassa.

Päivittäin järjestetään erilaisia leikkejä ja aktiviteetteja. Lapset voivat myös osallistua kansainvälisen lastenkerhon toimintaan. Voit myös suoda itsellesi hieronnan varjossa tai poiketa hotellin spahan tai kuntosalille.

Ravintoloita ja elävää musiikkia
Thanin ja Bhurin alueilla on yhteensä kuusi ravintolaa. Yhdessä hotellin baarissa on tarjolla elävää musiikkia iltaisin. Puoli- tai täysihoito menyyaterioin on varattavissa etukäteen lisämaksusta.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje