Perhelöytö
Perhelomaa edullisesti

Phuket Kata Resort FFF

Viehättävä hotelli Katan keskustassa

Hinta alk.
975 e1 355 e
04.11.2014 Lähtöpaikka Helsinki 15 päivää
Phuket Kata Resortissa vallitsee rauhallinen ja rentouttava tunnelma. Kata Plaza ravintoloineen, baareineen ja kauppoineen on aivan hotellin sisäänkäynnin vieressä. Hienolle hiekkarannallekin on vain muutaman minuutin kävelymatka. Lue lisää
Hinta alk.
975 e1 355 e
04.11.2014 Lähtöpaikka Helsinki 15 päivää

Phuket Kata Resortissa vallitsee rauhallinen ja rentouttava tunnelma. Kata Plaza ravintoloineen, baareineen ja kauppoineen on aivan hotellin sisäänkäynnin vieressä. Hienolle hiekkarannallekin on vain muutaman minuutin kävelymatka.

Saapuessasi hotelliin toivottaa henkilökunta sinut lämpimästi tervetulleeksi avoimessa ja avarassa vastaanottoaulassa. Vastaanoton vieressä sijaitsevassa ruokasalissa voit nauttia aamiaisen joko sisällä tai ulkoterassilla.

Kolme allasaluetta
Phuket Kata Resort koostuu useasta yksikerroksisesta rakennuksesta ja kolmesta allasalueesta. Kävelypolkujen varsilla kasvaa monenlaisia puita, kasveja ja mm. lukinliljoja. Hotellin sydän on sen suuri pääuima-allas, jota vartioivat uljaat elefanttipatsaat. Täällä on myös yhdistetty allas- ja snackbaari, lastenallas sekä ulkohierontapaikka.

Hotellihuone, superiorhuone vai perhesviitti?
Alueen perällä sijaitsevat Phuket Kata Resortin kaksi pienempää allasta. Jos varaat huoneen allasnäköalalla tai huoneen, josta on suora käynti uima-altaaseen, sijaitsevat ne hotellin tässä osassa.

Huoneiden koot ja tyyli vaihtelevat. Huoneissa, joista on suora käynti uima-altaaseen, on myös aurinkotuolit terassilla.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus valitussa huonetyypissä, amerikkalainen aamiainen. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje

Suosituimmat hotellit