Metadee FFF+

Todellinen helmi rauhallisessa ympäristössä

Hotelli Metadee sijaitsee Katan vehreässä ja rauhallisessa osassa, riittävän kaukana joskus melko hektisestä Katan keskustasta, mutta silti mukavan matkan päässä palveluista. Se on todellinen hotellien helmi ja sen palvelu on erinomaista. Lue lisää

Hotelli Metadee sijaitsee Katan vehreässä ja rauhallisessa osassa, riittävän kaukana joskus melko hektisestä Katan keskustasta, mutta silti mukavan matkan päässä palveluista. Se on todellinen hotellien helmi ja sen palvelu on erinomaista.

Hotelli on rakennettu sulautumaan vanhaan viidakkomaisemaan. Täällä hallitsevat vaaleat värit sekä materiaaleina betoni, bambu ja puu. Rakennusten välissä kulkee kapeita kujia, joita reunustavat rehevät kasvit ja istutukset.

Päivät ja illat altaalla
Uima-altaalla on suuri puinen aurinkoterassi. Iltaisin on varsin kodikasta istuskella hotellin ravintolassa tai baarissa katsellen uima-allasta valaisevien lukemattomien tähtien tuiketta.

Valitse joko bungalow...
Metadeessa voit asua mukavasti sisustetuissa bungaloweissa, jotka ovat tasokkaampia kuin kahden hengen huoneet. Bungalow-huoneeseen kuuluu näkösuojalla varustettu terassi ja oma, yksityinen uima-allas tai vaihtoehtoisesti suora käynti yli 200 m pitkään allaskanavaan.

...tai hotellihuone
Voit myös majoittua kahden hengen hotellihuoneeseen, joka sijaitsee jossain kuudesta altaan puolella sijaitsevasta rakennuksesta. Myös täällä on mahdollisuus varata huone, josta on suora käynti altaaseen.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, amerikkalainen aamiainen noutopöydästä. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje

Suosituimmat hotellit