Finnmatkojen Kata Palm Resort & Spa FFF+
Parhaalla paikalla

Kata Palm Resort & Spa FFF+

Arvostettu hotelli, ihana allasalue

Hinta alk.
905 e 935 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Kata Palm Resort & Spa on erittäin suosittu hotelli, jolla on runsaasti kanta-asiakkaita. Täällä viihtyvät niin aikuiset kuin lapset. Ostospaikat ja ranta ovat mukavasti kävelyetäisyydellä hotellilta. Näytä lisää
Hinta alk.
905 e 935 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Kata Palm Resort & Spa on erittäin suosittu hotelli, jolla on runsaasti kanta-asiakkaita. Täällä viihtyvät niin aikuiset kuin lapset. Ostospaikat ja ranta ovat mukavasti kävelyetäisyydellä hotellilta.

Ystävällinen henkilökunta tekee kaikkensa, jotta viihtyisit hotellissa. Sisäänkäynti muistuttaa tyyliltään temppeliä. Hotelli on järjestänyt maksuttoman kuljetuksen rannalle muutaman kerran päivässä. 

150 metriä pitkä allaskanava
Hotellin ehdottomia keskipisteitä ovat sen kaksi allasaluetta. Toisella alueella on lastenallas, jossa on suuri, vettä suihkuttava kärpässieni houkuttelemassa leikkiin. Altaista toinen on 150 metriä pitkä kanava, joka kiemurtelee keskellä sijaitsevan tasanteen ympärillä. Allasalueiden välissä on pikkuinen hiekkalaatikko hotellin pienimpiä vieraita varten.

Ylellinen spa
Ei ole liioiteltua sanoa, että hotelli on kuin kasvitieteellinen puutarha. Kaunis miljöö jatkuu edelleen hotellin ylellisessä spassa, jossa käytetään vain luonnollisia yrttejä, mausteita sekä öljyjä.

Ravintoloita ja puolihoito
Iltaisin kokoonnutaan lähempänä katua sijaitsevaan buffetravintolaan, jossa soitetaan usein elävää musiikkia päivällisen aikana.

Puolihoito, johon sisältyy päivällismenyy viisi kertaa viikossa ja noutopöytäpäivällinen kaksi kertaa viikossa, on varattavissa lisämaksusta. Ateriat tarjoillaan useimmiten hotellin pääravintolassa, mutta joskus noutopöytä saattaa olla katettu ulkoravintolaan. Päivällinen on vaihdettavissa lounaaseen.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje