BlueStar
Monipuolista lomaa koko perheelle

Centara Kata Beach FFFF

Paras perhehotellimme Katan alueella

Blue Star Centara Kata Beach on alueen paras perhehotelli! Hotellista löytyy sekä huoneita että huoneistoja, joihin varmasti sopii koko perhe. Hotelli sijaitsee lähellä Katan keskustaa ja kävelymatkan päässä rannasta. Hotellin tarjoamia palveluja ovat muun muassa kolme allasaluetta, perheaktiviteetit ja ylelliset spa-hoidot. Lue lisää

Blue Star Centara Kata Beach on alueen paras perhehotelli! Hotellista löytyy sekä huoneita että huoneistoja, joihin varmasti sopii koko perhe. Hotelli sijaitsee lähellä Katan keskustaa ja kävelymatkan päässä rannasta. Hotellin tarjoamia palveluja ovat muun muassa kolme allasaluetta, perheaktiviteetit ja ylelliset spa-hoidot.

Hotellialue koostuu useasta rakennuksesta palmujen ja muun eksoottisen kasvillisuuden ympäröimänä. Korkeat, vihreät bambukasvit jakavat alueen kolmeen erilaiseen osaan. Mikäli et halua kävellä rannalle, hotellilla on sinne maksuton bussikuljetus muutaman kerran aamupäivisin.

Kolme erilaista allasaluetta
Altaista suurin on myös tunnelmaltaan vilkkain. Täällä on pieni vesiliukumäki ja allasbaari, joka tarjoilee pieniä välipaloja. Toinen uima-altaista on pienempi, mutta sen allasalue on avoimempi. Waves-baarista löytää varmasti koko perhe mieleistänsä suuhun pantavaa. Pienin allasalueista sijaitsee lähellä hotellin spata, ja on tarkoitettu aikuisille rauhallisempaan rentoutumiseen.

Lapsiperheiden unelma
– Helppo liikkua lastenvaunuilla
– Ravintoloissa omat menyt lapsille
– Pienimmät lapset voivat osallistua Bamsejumppaan, Bamseaamiaiselle ja Bamsediskoon
– Perheille suunnattuja aktiviteetteja
– Biljardi ja pöytätennis

Varaa ateriat etukäteen
Varatessasi kahden hengen hotellihuoneen, aamiainen sisältyy hintaan. Jos valitset huoneiston, voit varata aamiaisen lisämaksusta. Varattavissa on myös puolihoito (sis. meny- tai noutopöytä). Puolihoito on alle 12-vuotiaille maksuton, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan vastaava ateria ennakkoon. Halutessasi voit vaihtaa jonkun päivällisistä lounaaseen. Ateriat tarjoillaan Seasons-ravintolassa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, amerikkalainen aamiaispöytä. Majoitus huoneistossa, ei aterioita. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje

Suosituimmat hotellit