Finnmatkojen Blue Star Centara Kata Beach FFFF

Blue Star Centara Kata Beach FFFF

Paras perhehotellimme Katan alueella

Hinta alk.
1 008 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Blue Star Centara Kata Beachistä löytyy sekä kahden hengen huoneita että huoneistoja, joihin mahtuu useampi. Hotelli sijaitsee lähellä Katan keskustaa ja kävelymatkan päässä rannalta. Hotellin tarjoamia palveluja ovat muun muassa kolme allasaluetta, kuntoilumahdollisuus ja perheaktiviteetit.  Näytä lisää
Hinta alk.
1 008 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Blue Star Centara Kata Beachistä löytyy sekä kahden hengen huoneita että huoneistoja, joihin mahtuu useampi. Hotelli sijaitsee lähellä Katan keskustaa ja kävelymatkan päässä rannalta. Hotellin tarjoamia palveluja ovat muun muassa kolme allasaluetta, kuntoilumahdollisuus ja perheaktiviteetit. 

Korkeat, vihreät bambukasvit jakavat alueen kolmeen erilaiseen osaan. Mikäli et halua kävellä rannalle, hotellilla on sinne bussikuljetus muutaman kerran aamupäivisin. Hotellialue on tasaista ja alueella on helppo liikkua lastenvaunujen kanssa.

Kaikista Blue Star -hotelleistamme löytyy:

  • Harjoitusohjelma, jonka voit toteuttaa itsenäisesti, kun sinulle parhaiten sopii
  • Runsas ja monipuolinen aamiaistarjonta, lisämaksulla tai ilman
  • Aktiviteetteja aikuisille ja lapsille 5 päivänä viikossa
  • Leikkitila, askartelua ja aktiviteetteja sekä lastenhoito-palvelu

Kolme erilaista allasaluetta
Suurimmassa altaassa on pieni vesiliukumäki ja allas on tunnelmaltaan vilkkain. Toinen uima-altaista on pienempi, mutta sen allasalue on avoimempi. Pienin allasalueista sijaitsee lähellä hotellin spata, ja on tarkoitettu aikuisille rauhallisempaan rentoutumiseen.

Varaa ateriat etukäteen
Varatessasi kahden hengen hotellihuoneen, sisältyy aamiainen hintaan ja lisäpalveluna voit varata joko täysi- tai puolihoidon. Puolihoito (menyy-ateriat tai noutopöytä) on alle 12-vuotiaille maksuton, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan vastaava ateria ennakkoon. Huoneiston hintaan ei sisälly aterioita, mutta voit halutessasi varata aamiaisen tai puolihoidon lisäpalveluna.

Halutessasi voit vaihtaa osan päivällisistä lounaaseen. Ateriat tarjoillaan Seasons-ravintolassa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, aamiaispöytä. TAI Majoitus huoneistossa, ei aterioita. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje