Finnmatkojen Avista Resort & Spa FFFF
Rauhallinen keidas

Avista Resort & Spa FFFF

Arvostettu, moderni hotelli Kata Beachissä

Hinta alk.
1 005 e 1 195 e
28.03.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Arkkitehdin piirtämä Avista Resort & Spa on jotakin tavallisuudesta poikkeavaa. Hotellin sijainti luonnonkauniissa ympäristössä Katan rannan yläpuolisessa rinteessä on rauhallinen ja ravintoloiden, baarien ja pikkuputiikkien valikoima alueella on laaja. Näytä lisää
Hinta alk.
1 005 e 1 195 e
28.03.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Arkkitehdin piirtämä Avista Resort & Spa on jotakin tavallisuudesta poikkeavaa. Hotellin sijainti luonnonkauniissa ympäristössä Katan rannan yläpuolisessa rinteessä on rauhallinen ja ravintoloiden, baarien ja pikkuputiikkien valikoima alueella on laaja.

Hotelli edustaa erittäin modernia designia, johon on lisätty hieman karkeita ja tummia sävyjä. Avista Resort & Spa ei ole liian suuri, vaan täällä saat nopeasti käsityksen hotellista.

Uima-allas ja vesiputous
Kulmikas uima-allas jatkuu alas ja yli kivien muodostaen kuohuvan vesiputouksen. Lastenallas on erotettu isosta altaasta.

Ravintola ja viinibaari
Ravintola on yhtä modernisti sisustettu kuin koko muukin hotelli, ja sen ruokalistalla on niin thaimaalaisia kuin kansainvälisiä ruokalajeja. Viinibaarissa on tarjolla viinejä eri hintaluokissa.
Mikäli olet kiinnostunut kylpylöistä, kannattaa ehdottomasti tutustua "Sukko Spahan". Voit myös poiketa hotellin kuntohuoneessa, rentoutua kirjastossa tai vain nauttia elämästä suurella parvekkeellasi. Hotelli järjestää ruoanlaittokursseja. 

Avista Resortissa voit lisäpalveluna varata puolihoidon, joka sisältää päivällismenyyn.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, aamiaispöytä. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje