Rauhallinen keidas
Hillittyä tunnelmaa

Avista Resort & Spa FFFF

Moderni hotelli erittäin hyvällä paikalla

Hinta alk.
1 100 e1 160 e
09.03.2015 Lähtöpaikka Helsinki 8 päivää
Arkkitehdin piirtämä Avista Resort & Spa on todella jotakin tavallisuudesta poikkeavaa. Hotellin sijainti luonnonkauniissa ympäristössä Katan rannan yläpuolisessa rinteessä on rauhallinen ja ravintoloiden, baarien ja pikkuputiikkien valikoima alueella on laaja. Lue lisää
Hinta alk.
1 100 e1 160 e
09.03.2015 Lähtöpaikka Helsinki 8 päivää

Arkkitehdin piirtämä Avista Resort & Spa on todella jotakin tavallisuudesta poikkeavaa. Hotellin sijainti luonnonkauniissa ympäristössä Katan rannan yläpuolisessa rinteessä on rauhallinen ja ravintoloiden, baarien ja pikkuputiikkien valikoima alueella on laaja.

Hotelli edustaa erittäin modernia designia, johon on lisätty hieman karkeita ja tummia sävyjä. Tämä yhdistettynä sopiviin koristeisiin ja tyylipuhtaisiin huonekaluihin maanläheisissä väreissä, lisättynä vielä bambunvihreällä, luovat todella mielenkiintoisen miljöön. Avista Resort & Spa ei ole liian suuri, vaan täällä saat nopeasti käsityksen hotellista.

Uima-allas ja vesiputous
Kulmikas uima-allas jatkuu alas ja yli kivien muodostaen kuohuvan vesiputouksen. Lastenallas on erotettu isosta altaasta ja lapsille on myös leikkipaikka, jos he vastoin kaikkia odotuksia kyllästyisivät uimiseen.

Ravintola ja viinibaari
Ravintola on yhtä modernisti sisustettu kuin koko muukin hotelli, ja sen ruokalistalla on niin thaimaalaisia kuin kansainvälisiä ruokalajeja. Viinibaarissa on tarjolla viinejä eri hintaluokissa.
Mikäli olet kiinnostunut kylpylöistä, kannattaa ehdottomasti tutustua "Sukko Spahan". Voit myös poiketa hotellin kuntohuoneessa, rentoutua kirjastossa tai vain nauttia elämästä suurella parvekkeellasi.

Kauniisti sisustetuissa, tilavissa huoneissa on lasiseinällä huoneesta erotettu kylpyhuone.

Avista Resortissa voit lisäpalveluna varata puolihoidon, joka sisältää päivällismenyyn.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, aamiaispöytä. Uudevuodenpäivällinen.

Sulje

Suosituimmat hotellit