Kata Beach

Kata Beach kuuluu Phuketin hienoimpiin ja lapsiystävällisimpiin rantoihin. Loman tempo on rauhallista ja tunnelma mukavan rento. Kata Beach on oikea valinta sinulle joka arvostat laajaa ravintola- ja aktiviteettitarjontaa. Hotelliemme joukosta löydät paljon erilaisia vaihtoehtoja Blue Star -hotellista Perhelöytö-, Rauhallinen keidas-, Parhaalla paikalla- ja Edullinen vaihtoehto-luokan hotelleihin. Lue lisää

Kata Beach kuuluu Phuketin hienoimpiin ja lapsiystävällisimpiin rantoihin. Loman tempo on rauhallista ja tunnelma mukavan rento. Kata Beach on oikea valinta sinulle joka arvostat laajaa ravintola- ja aktiviteettitarjontaa. Hotelliemme joukosta löydät paljon erilaisia vaihtoehtoja Blue Star -hotellista Perhelöytö-, Rauhallinen keidas-, Parhaalla paikalla- ja Edullinen vaihtoehto-luokan hotelleihin.

Vesi on kirkasta ja vaalean hiekkarannan matalissa vesissä pienempienkin lasten on hyvä peuhata. Kun kaipaat seikkailua ja toimintaa, alueelta löytyy runsaasti vaihtoehtoja lomaelämysten metsästämiseen. Kata Beachin lähistöllä voit lähteä esimerkiksi norsuratsastukselle tai veneretkille sukelluspaikoille, luoliin ja laguuneihin.

Ravintoloita ja ostoksia

Kata Beach on jakautunut kahteen keskustaan. Molemmissa on runsaasti valinnanvaraa, olitpa sitten etsimässä markkinakujia, pikkukauppoja, baareja – tai ennen kaikkea ravintoloita, joissa tutustua thaimaalaisen keittiön runsaisiin makuihin, kuten sitruunaruohoon, korianteriin, minttuun ja kookosmaitoon.

Perheystävällinen Blue Star
Ykkösvaihtoehtomme, erityisesti lasten kanssa matkustaville, on Blue Star Centara Kata Beach. Hotellilla on kolme uima-allasta, spa ja useita ravintoloita. Voit valita joko hotellihuoneen tai kaksion tai kolmion. Kuten kaikissa Blue Star -hotelleissamme, myös täällä on lasten leikkitila Play Hotel sekä omat Blue Star -ohjaajamme järjestämässä maksuttomia perheaktiviteetteja.

Muita käsin poimittuja hotellivaihtoehtoja
Muita hyviä vaihtoehtoja loma-asumiseen ovat esim. Parhaalla paikalla -luokan hotellimme Kata Palm Resort & Spa, Rauhallinen keidas Andaman Cannacia sekä useat muut Edullinen vaihtoehto- ja Perhelöytö-luokan hotellimme.

Snorklausta ja muita retkivaihtoehtoja
Kun haluat kokea enemmän, kannattaa tutustua retkiohjelmistoomme. Voit esimerkiksi sukeltaa ja snorklata tunnetuilla sukelluspaikoilla kuten Phi Phi -saaret, Racha Yai ja Similan Islands. Mutta myös kokea sademetsän Khao Sokin kansallispuistossa, käydä markkinoilla Phuket Townissa tai meloa kanootilla Phang Ngan -lahden luolissa ja kalliosaarilla. Lue lisää Retket-välilehdeltä.

Enemmän elämyksiä TEMA-matkalla
Kun haluat nähdä ja kokea Thaimaata mahdollisimman paljon, voit yhdistää rantalomaasi TEMAn kiertomatkan, seikkailun täynnä vene- ja kanoottiretkiä, viidakkovaelluksia, luolia, buddhalaisia temppeleitä sekä eksoottisia markkinoita. Lue lisää Etelä-Thaimaan saaristo ja sademetsät -kiertomatkasta www.temamatkat.fi

Sulje
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Phuketiin, meno n. 10 t 45 min.ja paluu n. 11 t 45 min. TAI Helsingistä Krabille meno n. 10 t 50 min. ja paluu n. 11 t 50 min.
Lentokenttäkuljetus: Phuketin lentokentältä ensimmäiselle Kata Beachin hotellille n. 1 tunti. Kuljetus Krabin lentokentältä Phuketiin n. 3 h, matkalla yksi lyhyt pysähdys. Näytä lisää

Phuketin lentokentältä ensimmäiselle Kata Beachin hotellille n. 1 tunti. Kuljetus Krabin lentokentältä Phuketiin n. 3 h, matkalla yksi lyhyt pysähdys.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Yhdistelmämatka
Jos varaat yhdistelmäloman sisältyy kuljetus hotellien välillä ainoastaan silloin, kun olet varannut lentokenttäkuljetuksen etukäteen. Kuljetus hotellien välillä tapahtuu minibussilla.

Mikäli olet varannut omatoimiloman (ilman Finnmatkojen järjestämää majoitusta) osana yhdistelmälomaa, eivät omatoimiloman aikaiset kuljetukset sisälly hintaan.

Sisäänkirjautuminen hotelliin
Hotellivuorokausi alkaa kansainvälisten hotellimääräysten mukaan yleensä noin klo 15, mihin asti huoneita voidaan siivota. Varaudu siihen, että jos hotelliin saavutaan aamupäivällä tai puoliltapäivin, voit joutua odottamaan huoneesi siivousta joskus useammankin tunnin.

Sulje

Suosituimmat hotellit