Finnmatkojen The Old Phuket FFF+
Perhelöytö

The Old Phuket FFF+

Tunnettu ja pidetty hotelli lähellä Karonin rantaa

Hinta alk.
910 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Karon Beachillä sijaitseva The Old Phuket on tunnettu ja pidetty hotelli lähellä rantaa. Hotelli koostuu kahdesta täysin erilaisesta osasta, jotka soveltuvat sekä lasten kanssa matkustaville perheille että pariskunnille. Kävelyetäisyydellä on paljon ostospaikkoja ja ravintoloita. Näytä lisää
Hinta alk.
910 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Karon Beachillä sijaitseva The Old Phuket on tunnettu ja pidetty hotelli lähellä rantaa. Hotelli koostuu kahdesta täysin erilaisesta osasta, jotka soveltuvat sekä lasten kanssa matkustaville perheille että pariskunnille. Kävelyetäisyydellä on paljon ostospaikkoja ja ravintoloita.

Uudistettu Sino Wing on hotellin alkuperäinen osa, joka on saanut innoituksensa Thaimaan kiinalais-portugalilaiselta aikakaudelta. Tästä juontaa myös hotellin nimi.

Kolme erilaista ravintolaa
Pienellä, rantaan ja Karonin pääkadulle johtavalla kadulla sijaitsevat The Old Phuketin kolme erilaista ravintolaa. Jos varaat puolihoidon, voit valita missä ravintolassa nautit lounaaseen tai päivälliseen kuuluvat ateriat (menu).

The Old Phuketissa on myös pienehkö kuntoilutila ja mahdollisuus hierontaan.

Suora yhteys altaaseen vai huone ulkojacuzzilla?
Sino Wingissä asut joko matalassa yksikerroksisessa rakennuksessa tai hieman korkeammassa hotellirakennuksessa. Hotellin toinen ja uudempi Serene Wing -osa edustaa modernia, minimalistista tyyliä ja on sijainniltaan suojaisampi kuin Sino Wing.

Nelikerroksinen hotellirakennus on rakennettu U-muotoon uima-altaan, allasbaarin ja aurinkoterassin ympärille. Jos valitset Serene Wingin, voit varata suuremman kahden hengen hotellihuoneen, josta on suora käynti altaaseen. Sino Wingissä on varattavissa huoneita, joiden aidatulla pihalla on ulkojacuzzi.

Perushintaan sisältyy:
Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Joulu- ja uudenvuodenpäivällinen.

Sulje