Finnmatkojen The Access Pool Resort & Spa FFFF

The Access Pool Resort & Spa FFFF

Aikuinen ilmapiiri, kaikista huoneista käynti altaaseen

Hinta alk.
945 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
The Access Pool Resort & Spa on todella nimensä veroinen. Mikään muu hotelli Phuketissa ei voi ylpeillä sillä, että kaikista sen huoneista on suora käynti uima-altaaseen. Perinteisen huonepalvelun sijaan toimitetaan täällä tilaukset pienillä, hiljaa lipuvilla puisilla veneillä suoraan maaterassillesi! Näytä lisää
Hinta alk.
945 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

The Access Pool Resort & Spa on todella nimensä veroinen. Mikään muu hotelli Phuketissa ei voi ylpeillä sillä, että kaikista sen huoneista on suora käynti uima-altaaseen. Perinteisen huonepalvelun sijaan toimitetaan täällä tilaukset pienillä, hiljaa lipuvilla puisilla veneillä suoraan maaterassillesi!

Hotellin sijainti Phuketin vuorenrinteellä on luonnonkaunis ja yksityiskohdat sekä sisustus ovat tarkkaan harkittuja. Koska The Access Pool Resort & Spa sijaitsee hieman kauempana keskustasta ja rannalta ja koska tunnelma hotellilla on varsin rauhallinen, sopii se parhaiten ilman lapsia matkustaville.

Spa-hoitoja ja musiikkiviihdettä
Hotellissa on myös mahdollisuus hierontaan ja spa-hoitoihin. Hotellin ravintolassa voit illallisen lisäksi melkein joka ilta nauttia samalla myös musiikkiviihteestä.

Hotellibussi rannalle
Karonin runsas ostos- ja ravintolatarjonta löytyy kävelymatkan päästä. Ja taksilla pääset vielä nopeammin. Hotelli on järjestänyt kuljetuksen rannalle aamupäivisin, muutaman kerran päivässä.

Huoneita neljän altaan ympärillä
Asutpa missä tahansa, on jokaisen huoneen maaterassilta suora yhteys johonkin uima-altaista. Altaiden ympärillä on suurien terassien ohella myös useita pieniä, aurinkotuolein ja -varjoin kalustettuja tasanteita, joissa voit oleskella kun haluat enemmän rauhaa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus hotellihuoneessa, aamiaispöytä. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje