Phulin Resort FFF

Viidakkotunnelmaa, rauhallisella paikalla

Phulin Resortissa asut rauhallisessa ja trooppisessa ympäristössä noin kilometrin päässä Karonin keskustasta. Hotelli on edullinen ja vaatimatonta keskitasoa. Hotellissa on tilavat huoneet, joissa tilaa on jopa neljälle. Karonin rantaan pääset hotellibussilla muutaman kerran päivässä. Lue lisää

Phulin Resortissa asut rauhallisessa ja trooppisessa ympäristössä noin kilometrin päässä Karonin keskustasta. Hotelli on edullinen ja vaatimatonta keskitasoa. Hotellissa on tilavat huoneet, joissa tilaa on jopa neljälle. Karonin rantaan pääset hotellibussilla muutaman kerran päivässä.

Hotellin rakennukset vahvistavat trooppista vaikutelmaa, sillä väritystä ovat inspiroineet vihreä kasvillisuus ja auringon keltaiset värit. Myös pieni uima-allas, jonka reunalla on muutamia aurinkotuoleja, hohtaa vihreänä.

Rauhallinen ympäristö
Ympäristö on hyvin rauhallinen, mutta Karonin ranta ja keskusta sijaitsevat kuitenkin kävelyetäisyydellä. Phulin Resortissa käytössäsi ovat ravintola ja baari.

Viidakkoteema jatkuu huoneissa, joiden vihreät, oranssit ja keltaiset sävyt luovat tunteen siitä, että olisit bungalowissa keskellä viidakkoa mukavan hotellihuoneen sijaan.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, amerikkalainen aamiainen. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje

Suosituimmat hotellit