Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa FFFFF

Yksi Karonin parhaista hotelleista

Saapuessasi Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa -hotelliin, on kuin astuisit aivan toiseen maailmaan. Hotellialue on tosiaan suurin koko eteläisessä Thaimaassa. Lue lisää

Saapuessasi Hilton Phuket Arcadia Resort & Spa -hotelliin, on kuin astuisit aivan toiseen maailmaan. Hotellialue on tosiaan suurin koko eteläisessä Thaimaassa.

Tämän hotellin taso täyttää vaativankin matkailijan toiveet. Jokainen pienikin yksityiskohta on tarkkaan harkittu, jotta sekä aikuiset että lapset viihtyisivät.

Uima-altaita näköalalla ja vesiputouksilla
Hilton Phuket Arcadialla on viisi allasaluetta, joista voit valita mieleisesi; yhdeltä allasalueista on jopa näköala merelle. Uima-altaita ympäröivät hyvin hoidetut nurmialueet ja trooppinen kasvillisuus. Lasten suosikki on yleensä ollut vesiliukumäki, joka kulkee vesiputouksen läpi. Karonin ranta sijaitsee kadun toisella puolella ja soveltuu hyvin kävelyihin pitkin vesirajaa.

Kuntoile tai rentoudu
Aktiiviset lomailijat voivat omistautua tennikselle, squashille tai jalkapallolle, käydä kuntosalilla tai treenata golfputteja hotellin puttausviheriöllä. Hilton Phuket Arcadian spassa on tarjolla runsas valikoima erilaisia hoitoja. Muita hotellin palveluita ovat kauneushoitola ja pianobaari.

Karonin keskusta ja sen hyvät ostosmahdollisuudet, ravintolat ja baarit sijaitsevat kävelymatkan päässä hotellilta.

Lisämaksusta voit varata puoli- tai täysihoidon (ateriat noutopöydästä).

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje

Suosituimmat hotellit