Finnmatkojen Centara Grand Beach Resort Phuket FFFFF
De Luxe

Centara Grand Beach Resort Phuket FFFFF

Parhaita hotellejamme – aivan Karonin rannalla

Hinta alk.
1 295 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Centara Grand Beach Resort Phuket on yksi Karonin parhaita hotelleja ja se sijaitsee ainutlaatuisella paikalla rannalla. Hotelli sopii perheille ja pareille, jotka haluavat viettää lomaa tasokkaassa hotellissa, jossa on spa, pieni vesipuisto ja ylelliset huoneet, joista osassa on oma pieni allas maaparvekkeella. Näytä lisää
Hinta alk.
1 295 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Centara Grand Beach Resort Phuket on yksi Karonin parhaita hotelleja ja se sijaitsee ainutlaatuisella paikalla rannalla. Hotelli sopii perheille ja pareille, jotka haluavat viettää lomaa tasokkaassa hotellissa, jossa on spa, pieni vesipuisto ja ylelliset huoneet, joista osassa on oma pieni allas maaparvekkeella.

Kimalteleva meri toisella puolella, taustalla kohoavat vuoret ja Karonin laaja ostos- ja ravintolatarjonta mukavalla etäisyydellä tekevät hotellin sijainnista lähes täydellisen. Hotellissa on vaikutteita kiinalais-portugalilaisesta tyylistä, johon kuuluvat valkeat pylväsparvekkeet ja kauniit klinkkerilattiat.

Uima-altaita lapsille ja aikuisille
Suurimmalla allasalueella on kaksi jacuzzia, joissa istuskellessasi voi katsella merelle. Ylempänä rinteellä oleva allas on taas tunnelmaltaan rauhallisempi. Ja kun etsit vauhdikkaampaa menoa, valitset syvän altaan, johon voit hypätä kallionkielekkeiltä.

Hotellialueen koosta johtuen on altailla harvoin ahdasta. Puutarhassa hieman rannan yläpuolella on pieni vesipuisto, jossa on kaksi vesiliukumäkeä ja kanavaa muistuttava uima-allas, jossa voit kellua hiljalleen kumirenkailla.


Monipuoliset palvelut
Hotellissa on muun muassa:

  • Erityyppisiä ravintoloita
  • Useita baareja
  • Pikkukauppoja
  • Tenniskenttä ja hyvin varustettu kuntosali
  • Spa, joka tarjoaa runsaan valikoiman erilaisia hoitoja

 

Varaa puolihoito tai täysihoito
Puolihoito on varattavissa lisämaksusta ennakkoon ja aterioivien vieraiden määrästä riippuen päivällinen on joko buffet- tai menupäivällinen tai sekoitus näistä kahdesta. Täysihoitoon sisältyy lisäksi menulounas. 

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje