De Luxe
Lomakohteen ylellisin

Centara Grand Beach Resort Phuket FFFFF

Parhaita hotellejamme, aivan Karonin rannalla

Centara Grand Beach Resort Phuket on yksi Karonin parhaita hotelleja ja se sijaitsee ainutlaatuisella paikalla rannalla. Hotelli sopii perheille ja pareille, jotka haluavat viettää lomaa tasokkaassa hotellissa, jossa on spa, pieni vesipuisto ja ylelliset huoneet, joista osassa on oma pieni allas maaparvekkeella. Lue lisää

Centara Grand Beach Resort Phuket on yksi Karonin parhaita hotelleja ja se sijaitsee ainutlaatuisella paikalla rannalla. Hotelli sopii perheille ja pareille, jotka haluavat viettää lomaa tasokkaassa hotellissa, jossa on spa, pieni vesipuisto ja ylelliset huoneet, joista osassa on oma pieni allas maaparvekkeella.

Kimalteleva meri toisella puolella, taustalla kohoavat vuoret ja Karonin laaja ostos- ja ravintolatarjonta mukavalla etäisyydellä tekevät hotellin sijainnista lähes täydellisen. Hotellissa on vaikutteita kiinalais-portugalilaisesta tyylistä, johon kuuluvat valkeat pylväsparvekkeet ja kauniit klinkkerilattiat.

Uima-altaita lapsille ja aikuisille
Hotellin puutarhassa, hieman rannan yläpuolella on pieni vesipuisto, jossa on kaksi vesiliukumäkeä ja kanavaa muistuttava uima-allas, jossa
voit kellua hiljalleen eteen päin kumirenkailla.

Suurimmalla allasalueella on kaksi jacuzzia, joissa istuskellessasi voi katsella merelle. Ylempänä rinteellä oleva allas on tunnelmaltaan rauhallisempi ja kun etsit vauhdikkaampaa menoa, valitset syvän altaan, johon voit hypätä kallionkielekkeiltä.

Hotellialueen koosta johtuen on altailla harvoin ahdasta.

Monipuoliset palvelut


Hotellissa on muun muassa:
  • Erityyppisiä ravintoloita

  • Useita baareja

  • Pikkukauppoja

  • Tenniskenttä ja hyvin varustettu kuntosali

  • Spa, joka tarjoaa runsaan valikoiman erilaisia hoitoja

Varaa puolihoito
Puolihoito on varattavissa lisämaksusta ennakkoon ja ateroivien vieraiden määrästä riippuen päivällinen on joko buffet- tai menyypäivällinen tai sekoitus näistä kahdesta.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje

Suosituimmat hotellit