Finnmatkojen Kamala Beach

Kamala Beach

Kaunis ja rauhallinen Kamala Beach sijaitsee palmujen reunustamalla niemellä Phuketin länsirannikolla. Täydellinen lomakohde, kun haluat asua rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä, silti lähellä Phuketin ostos- ja huvitarjontaa sekä loma-aktiviteetteja. Designhotelli Cape Siennassa voit rentoutua muun muassa spassa ja infinityaltaalla.  Lue lisää

Kaunis ja rauhallinen Kamala Beach sijaitsee palmujen reunustamalla niemellä Phuketin länsirannikolla. Täydellinen lomakohde, kun haluat asua rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä, silti lähellä Phuketin ostos- ja huvitarjontaa sekä loma-aktiviteetteja. Designhotelli Cape Siennassa voit rentoutua muun muassa spassa ja infinityaltaalla. 

Kuunsirpin muotoinen Kamala Beachin ranta sijaitsee Phuketin länsirannikolla ja sillä on pituutta useita kilometrejä. Rannan tuntumassa on muutamia viihtyisiä ravintoloita, joissa voit herkutella vaikkapa grillatuilla äyriäisillä tai kookosmaidolla ja sitruunaruoholla höystetyillä annoksilla. Useimmat ravintolat sijaitsevat Kamalan kylässä, rannan eteläpäässä. Kylässä on myös muutamia baareja ja kauppoja, mutta muuten palvelut ovat vähäiset.

Kaunista designia ja lyömätön merinäköala
Molemmat hotellimme sopivat ilman lapsia matkustaville aikuisille, jotka haluavat asua hyvin ja rauhallisessa ympäristössä.

  • Designhotelli Cape Sienna sijaitsee kalliolla, josta on suurenmoiset näkymät turkoosille merelle.
  • Novotel Phuket Kamala Beach on huippumoderni hotelli, jolla on baari katolla ja allasalue rannan äärellä.

Lähellä Patongia
Jos kaipaat vaihtelua Kamalan rauhalliseen elämään, suuntaa Patongille, jonne on vain 10 minuutin matka autolla. Patongilta löydät muun muassa runsaasti ravintoloita, yömarkkinat ja ostoskeskus Jungceylonin, jossa on yli 200 tyylikästä liikettä. Täältä löydät kaikkea merkkivaatteista käsitöihin ja elektroniikkaan.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Veneretkiä Bounty Islandille (Racha Yai), Coral Islandille tai Phi Phi -saarille
  • Sukellusta ja snorklausta aloittelijoille ja kokeneille
  • Viidakkovaellusta ja melontaa
  • Pyöräilyä Koh Yao Noilla

Yhdistä lomaasi TEMA-matka
Jos haluat kokea enemmän, voit yhdistää aurinkolomaasi viikon TEMA-kiertomatkan. Tällöin pääset kokemaan vene- ja kanoottiretkiä, viidakkovaelluksia sekä tutustumaan luoliin, buddhalaisiin temppeleihin ja eksoottisiin markkinoihin. Lue lisää Etelä-Thaimaan saaristo ja sademetsät -kiertomatkasta.

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Phuketiin, meno n. 10 t 45 min. ja paluu n. 11 t 45 min.

Lentokenttäkuljetus:

Varaa bussikuljetus tai oma minibussi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.   Näytä lisää

Varaa bussikuljetus tai oma minibussi, joka vie sinut suoraan hotellillesi.  

Varaa bussikuljetus hotellille

Bussikuljetus Phuketin lentokentältä ensimmäiselle Kamala Beachin hotellille n. 45 min.
Bussikuljetus Krabin lentokentältä ensimmäiselle Kamala Beachin hotellille n. 3 t, sisältää yhden lyhyehkön pysähdyksen matkalla. 

Bussi kulkee useimmiten monen hotellin kautta, joten kuljetusaika saattaa vaihdella. 

Varaa oma minibussikuljetus suoraan hotellillesi
Varaa oma minibussi 1–6 hlölle (sis. alle 2-vuotiaat lapset), minibussi vie sinut suoraan lentokentältä omalle hotellillesi. Tarkkaa kuljetusaikaa eri hotelleille ei voida määritellä. Minibusseissa ei ole yleensä turvaistuimia, eikä niitä voi varata.

Yhdistelmämatka
Jos varaat yhdistelmäloman sisältyy kuljetus hotellien välillä ainoastaan silloin, kun olet varannut lentokenttäkuljetuksen etukäteen. Kuljetus hotellien välillä tapahtuu minibussilla.

Mikäli olet varannut omatoimiloman (ilman Finnmatkojen järjestämää majoitusta) osana yhdistelmälomaa, eivät omatoimiloman aikaiset kuljetukset sisälly hintaan.

Sisäänkirjautuminen hotelliin
Hotellivuorokausi alkaa kansainvälisten hotellimääräysten mukaan yleensä noin klo 15, mihin asti huoneita voidaan siivota. Varaudu siihen, että jos hotelliin saavutaan aamupäivällä tai puoliltapäivin, voit joutua odottamaan huoneesi siivousta joskus useammankin tunnin.

 

Sulje