Finnmatkojen Kamala Beach

Kamala Beach

Kaunis ja rauhallinen Kamala Beach sijaitsee palmujen reunustamalla niemellä Phuketin länsirannikolla. Täydellinen lomakohde, kun haluat asua rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä, silti lähellä Phuketin ostos- ja huvitarjontaa sekä loma-aktiviteetteja. Designhotelli Cape Siennassa voit rentoutua muun muassa spassa ja muiden palveluiden äärellä. Lue lisää

Kaunis ja rauhallinen Kamala Beach sijaitsee palmujen reunustamalla niemellä Phuketin länsirannikolla. Täydellinen lomakohde, kun haluat asua rauhallisessa ja kauniissa ympäristössä, silti lähellä Phuketin ostos- ja huvitarjontaa sekä loma-aktiviteetteja. Designhotelli Cape Siennassa voit rentoutua muun muassa spassa ja muiden palveluiden äärellä.

Kuunsirpin muotoinen Kamala Beachin ranta sijaitsee Phuketin länsirannikolla ja sillä on pituutta useita kilometrejä. Rannan tuntumassa on muutamia viihtyisiä ravintoloita, joissa voit herkutella vaikkapa grillatuilla äyriäisillä tai kookosmaidolla ja sitruunaruoholla höystetyillä annoksilla. Useimmat ravintolat sijaitsevat Kamalan kylässä, rannan eteläpäässä. Kylässä on myös muutamia baareja ja kauppoja, mutta muuten palvelut ovat vähäiset.

Kaunista designia ja lyömätön merinäköala
Molemmat hotellimme kuuluvat Uniikkien hotellien luokkaan ja sopivat ilman lapsia matkustaville aikuisille, jotka haluavat asua hyvin ja rauhallisessa ympäristössä. Designhotelli Cape Sienna sijaitsee kalliolla, josta on suurenmoiset näkymät turkoosille merelle. Novotel Phuket Kamala Beach on huippumoderni hotelli, jolla on baari katolla ja allasalue rannan äärellä.

Lähellä Patongia
Jos kaipaat vaihtelua Kamalan rauhalliseen elämään, suuntaa Patongille, jonne on vain 10 minuutin matka autolla. Patongilta löydät muun muassa runsaasti ravintoloita, yömarkkinat ja ostoskeskus Jungceylonin, jossa on yli 200 tyylikästä liikettä. Täältä löydät kaikkea merkkivaatteista käsitöihin ja elektroniikkaan.

Mielenkiintoisia retkiä

 • Veneretkiä Bounty Islandille, Coral Islandille tai Phi Phi -saarille
 • Sukellusta ja snorklausta aloittelijoille ja kokeneille
 • Viidakkovaellusta, melontaa ja norsulla ratsastusta
 • Pyöräilyä Koh Yao Noilla


Yhdistä lomaasi TEMA-matka

Jos haluat kokea enemmän, voit yhdistää aurinkolomaasi viikon TEMA-kiertomatkan. Tällöin pääset kokemaan vene- ja kanoottiretkiä, viidakkovaelluksia sekä tutustumaan luoliin, buddhalaisiin temppeleihin ja eksoottisiin markkinoihin. Lue lisää Etelä-Thaimaan saaristo ja sademetsät -kiertomatkasta.

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Phuketiin, meno n. 10 t 45 min. ja paluu n. 11 t 45 min.

Lentokenttäkuljetus:

Phuketin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Kamalassa n. 45 min. Näytä lisää

Phuketin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Kamalassa n. 45 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Yhdistelmämatka

Jos varaat yhdistelmäloman sisältyy kuljetus hotellien välillä ainoastaan silloin, kun olet varannut lentokenttäkuljetuksen etukäteen. Kuljetus hotellien välillä tapahtuu minibussilla.

Mikäli olet varannut omatoimiloman (ilman Finnmatkojen järjestämää majoitusta) osana yhdistelmälomaa, eivät omatoimiloman aikaiset kuljetukset sisälly hintaan.

Sisäänkirjautuminen hotelliin

Hotellivuorokausi alkaa kansainvälisten hotellimääräysten mukaan yleensä noin klo 15, mihin asti huoneita voidaan siivota. Varaudu siihen, että jos hotelliin saavutaan aamupäivällä tai puoliltapäivin, voit joutua odottamaan huoneesi siivousta joskus useammankin tunnin.

Sulje

Suosituimmat hotellit

 • Uniikki hotelli
  • Phuket
  • Kamala Beach

  Cape Sienna FFFF+

  Ainutlaatuinen design-miljöö Kamalalahden yläpuolella

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio 8,9 /10
  Rantaan 500-600 m
  Ostokset 500 m
  Uima-allas / Lastenallas On / Ei
  Ravintola / Baari On / On
  Helsinki 14.12.2015 8 päivää
  1 110 e 1 010 e
  LUE LISÄÄ