Finnmatkojen Cape Sienna FFFF+

Cape Sienna FFFF+

Ainutlaatuinen design-miljöö Kamalalahden yläpuolella

Hinta alk.
1 030 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Cape Sienna sijiatsee Kamalan eteläisellä niemellä, ylhäällä kuin kotkanpesä. Modernissa boutiquehotellissa on ainutlaatuinen design-miljöö ja leppoisa tunnelma. Hotellilla on aurinkoterassi, spa ja kaikista huoneista merinäköala. Hotelli sopii erityisesti aikuisille. Näytä lisää
Hinta alk.
1 030 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Cape Sienna sijiatsee Kamalan eteläisellä niemellä, ylhäällä kuin kotkanpesä. Modernissa boutiquehotellissa on ainutlaatuinen design-miljöö ja leppoisa tunnelma. Hotellilla on aurinkoterassi, spa ja kaikista huoneista merinäköala. Hotelli sopii erityisesti aikuisille.

Arkkitehtuuriin on kiinnitetty erityistä huomiota, ja aikaansaatu vaikutelma on modernin ylellinen. Panoraamaikkunat, joista on merinäköala, tyylipuhdas design sekä muhkeat sohvat rauhoittavat pulssia jo vastaanottoaulassa.

Aurinkoterassi, ravintola ja baari
Hotellin aurinkoterassilla tarjoillaan juomia ja kaiuttimista kuuluu vaimeaa taustamusiikkia. Täällä on myös yksi hotellin uima-altaista ja yksi ravintoloista. Tien toisella puolella, kallioiden luona sijaitsee Sienna Rocks, jossa on vielä toinen aurinkoterassi, pieni uima-allas ja jacuzzi.

Lotuskukkia hotellin spassa
Nauti hieronnasta varjossa allasalueella, spa-hoidoista tai poikkea trendikkäälle kuntosalille. Siinä muutamia esimerkkejä, siitä mitä lomallasi Cape Siennassa voi tehdä.

Välimerellinen ravintola ja skybar
Kun haluat oikein hemmotella itseäsi, suuntaa välimerelliseen ravintolaan. Jos varaat lisämaksullisen puolihoidon, sisältyy siihen buffet tai menyyateriat The Poolside Bar & Restaurant -ravintolassa. Halutessasi voit vaihtaa päivällisen lounaaseen.

Kaikista huoneista merinäköala
Erityisen tasokkaaseen asumiseen suosittelemme juniorsviittiä, jossa on jacuzzi parvekkeella. Kaikista Cape Siennan huoneista on esteetön merinäköala.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje