Finnmatkojen Cape Panwa FFFF

Cape Panwa FFFF

Uniikki sijainti hienohiekkaisen korallirannan yllä

Hinta alk.
980 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää
Hotelli Cape Panwa sijaitsee ainutlaatuisella paikalla kukkulalla, muulta yleisöltä piilossa olevan hienohiekkaisen ja matalapohjaisen korallirannan yläpuolella. Hyvin hoidetussa hotellissa on ystävällinen henkilökunta, kaksi uima-allasta, aktiviteetteja sekä täydelliseen rentoutumiseen sopiva ilmapiiri. Näytä lisää
Hinta alk.
980 e
21.11.2016 Lähtöpaikka Helsinki  
8 päivää

Hotelli Cape Panwa sijaitsee ainutlaatuisella paikalla kukkulalla, muulta yleisöltä piilossa olevan hienohiekkaisen ja matalapohjaisen korallirannan yläpuolella. Hyvin hoidetussa hotellissa on ystävällinen henkilökunta, kaksi uima-allasta, aktiviteetteja sekä täydelliseen rentoutumiseen sopiva ilmapiiri.

Kun haluat asua erityisen hyvin, varaa juniorsviitti, jossa on oma jacuzzi ulkona. Hotelli on rakennettu eri tasoihin ja aluetta ympäröivät kookospalmut, kukat ja viheralueet. Vastaanottoalueelta kulkee pieni kiskojuna alas rannan viereiseen suureen puutarhaan. Rannalla voit harrastaa vesiurheilua, esim. purjelautailua ja melontaa. 

Spa-hoitoja ja hyvin varustettu kuntosali
Spa tarjoaa erilaisia hoitoja, joilla voit hemmotella itseäsi. Voit myös pitää yllä kuntoasi hotellin hyvin varustetussa kuntosalissa. Hotelli tarjoaa myös rauhallisempaa toimintaa, ja voit esimerkiksi opetella valmistamaan hedelmäkoristeita.

Cape Panwassa on mm. seuraavat palvelut:

  • Kaksi uima-allasta, joista toinen rannalla
  • Lastenallas, leikkipaikka ja leikkihuone
  • Musiikkiviihdettä iltaisin
  • Maksullinen bussikuljetus ostoksille Patongille ja Phuket Towniin
  • Venekuljetus läheiselle Coral Islandille.

Useita ravintoloita ja baareja
Hotellissa on useita erityylisiä ravintoloita sekä useita baareja. Aamiainen sisältyy matkan perushintaan ja lisäpalveluna voit varata puolihoidon joka sisältää aamiaisen lisäksi päivällisen (menyy/buffet).

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje