Spa-hotelli
Lomaa keholle ja mielelle

Cape Panwa FFFF

Uniikki sijainti hienohiekkaisen korallirannan yllä

Hotelli Cape Panwa sijaitsee ainutlaatuisella paikalla kukkulalla, muulta yleisöltä piilossa olevan hienohiekkaisen ja matalapohjaisen korallirannan yläpuolella. Hyvin hoidetussa hotellissa on ystävällinen henkilökunta, kaksi uima-allasta, aktiviteetteja sekä täydelliseen rentoutumiseen sopiva ilmapiiri. Kun haluat asua erityisen hyvin, varaa juniorsviitti, jossa on oma jacuzzi ulkona. Lue lisää

Hotelli Cape Panwa sijaitsee ainutlaatuisella paikalla kukkulalla, muulta yleisöltä piilossa olevan hienohiekkaisen ja matalapohjaisen korallirannan yläpuolella. Hyvin hoidetussa hotellissa on ystävällinen henkilökunta, kaksi uima-allasta, aktiviteetteja sekä täydelliseen rentoutumiseen sopiva ilmapiiri. Kun haluat asua erityisen hyvin, varaa juniorsviitti, jossa on oma jacuzzi ulkona.

Hotelli on rakennettu eri tasoihin ja aluetta ympäröivät kookospalmut, kukat ja viheralueet. Vastaanottoalueelta kulkee pieni kiskojuna alas rannan viereiseen suureen puutarhaan.

Rannalla voit harrastaa vesiurheilua, esim. purjelautailua ja melontaa. Cape Panwa -hotellilla on myös oma vene, jolla pääset läheiselle Coral Islandille.

Spa-hoitoja ja hyvin varustettu kuntosali
Spa tarjoaa erilaisia hoitoja, joilla voit hemmotella itseäsi. Voit myös pitää yllä kuntoasi hotellin hyvin varustetussa kuntosalissa. Hotelli tarjoaa myös rauhallisempaa toimintaa, ja voit esimerkiksi opetella hedelmien muotoilua.

Cape Panwassa on mm. seuraavat palvelut:

  • Kaksi uima-allasta, joista toinen rannalla

  • Lastenallas, leikkipaikka ja leikkihuone

  • Musiikkiviihdettä iltaisin

  • Maksullinen bussikuljetus ostoksille Patongille ja Phuket Towniin

Useita ravintoloita ja baareja
Hotellissa on useita erityylisiä ravintoloita sekä useita baareja. Aamiainen sisältyy matkan perushintaan ja lisämaksusta voit varata ennakkoon puolihoidon (sis. aamiaisen lisäksi päivällisen, joka on tiettyinä päivinä menyy ja tiettyinä päivinä buffetpäivällinen

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje
Rantaan 50 m
Keskustaan 500 m
Uima-allas / Lastenallas On / On
Ravintola / Baari On / On

Suosituimmat hotellit