Phuket

Valikoimassamme on hotelleja yli kymmenellä Phuketin hienoimmalla rannalla, voit myös yhdistellä kohteita ja saaria mielesi mukaan. Valikoimassamme on kaikkea Blue Villageista (lastenkerhot!) Perhelöytöihin ja Designhotelleihin.
Arvioitu lentoaika: Helsingistä Phuketiin, meno n. 10 t 45 min. ja paluu n. 11 t 45 min.
Lentokenttäkuljetus: Phuketin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Nai Thon Beachillä n. 15 min. Näytä lisää

Phuketin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Nai Thon Beachillä n. 15 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Yhdistelmämatka
Jos varaat yhdistelmäloman sisältyy kuljetus hotellien välillä ainoastaan silloin, kun olet varannut lentokenttäkuljetuksen etukäteen. Kuljetus hotellien välillä tapahtuu minibussilla.

Mikäli olet varannut omatoimiloman (ilman Finnmatkojen järjestämää majoitusta) osana yhdistelmälomaa, eivät omatoimiloman aikaiset kuljetukset sisälly hintaan.

Sisäänkirjautuminen hotelliin
Hotellivuorokausi alkaa kansainvälisten hotellimääräysten mukaan yleensä noin klo 15, mihin asti huoneita voidaan siivota. Varaudu siihen, että jos hotelliin saavutaan aamupäivällä tai puoliltapäivin, voit joutua odottamaan huoneesi siivousta joskus useammankin tunnin.

Sulje

Suosituimmat hotellit

Finnmatkojen Phuket

 • Kata Beach
  Kata Beach
  Kata Beach

  Kata Beach

  Monipuolinen lomakohde matalan hiekkarannan äärellä Phuketin länsirannikolla. Perheille sopiva Blue Star ja monet muut hotellimme sijaitsevat lähellä ravintoloita, kauppoja ja huveja.

 • Karon Beach
  Karon Beach
  Karon Beach

  Karon Beach

  Yksi saaren värikkäimmistä ja monipuolisimmista lomakohteista pitkän ja hienon hiekkarannan äärellä. Tarjolla hotelleja monesta eri hintaluokasta ja laaja ravintola- ja baaritarjonta sekä hyvät ostosmahdollisuudet.

 • Tri Trang Beach
  Tri Trang Beach
  Tri Trang Beach

  Tri Trang Beach

  Asu luonnonkauniilla paikalla lähellä useita hienoja rantoja, muutaman kilometrin päässä Patongilta. Täällä sijaitsee Blue Village Merlin Beach Resort, jolla on kolme allasta, spa ja jossa toimii Bamseklubi.

 • Nai Thon Beach
  Nai Thon Beach
  Nai Thon Beach

  Uutuus!

  Nai Thon Beach

  Yksi Phuketin rauhallisimmista rannoista vehreiden vuorten ympäröimänä. Asut uudessa design-hotellissa, jossa kuljet paljain jaloin rannalle.

 • Cape Panwa
  Cape Panwa
  Cape Panwa

  Cape Panwa

  Cape Panwa on rauhallinen keidas Phuketin lomasaarella. Hotellialueelta löytyy kuitenkin paljon tekemistä.

 • Kamala Beach
  Kamala Beach
  Kamala Beach

  Kamala Beach

  Kamala on rauhallinen ja kaunis lomakohde, jossa on jonkin verran ravintoloita ja kauppoja. Designhotelli Cape Sienna houkuttelee tyylikkyydellään ja loistavalla sijainnillaan.

 • Mai Khao Beach
  Mai Khao Beach
  Mai Khao Beach

  Mai Khao Beach

  Yksi Phuketin pisimmistä ja samalla rauhallisimmista rannoista. Täällä voit asustaa viiden tähden De Luxe -hotellissamme meren äärellä.

 • Kata Noi Beach
  Kata Noi Beach
  Kata Noi Beach

  Kata Noi Beach

  Hienon Kata Noi Beach -rannan tunnelma on rauhallinen. Täällä asut viiden tähden hotellissa, lähellä vilkkaampaa Kata Beachin naapurikylää.

 • Nai Yang Beach
  Nai Yang Beach
  Nai Yang Beach

  Nai Yang Beach

  Yksi Phuketin viihtyisimmistä rannoista saaren rauhallisessa osassa, korkeiden kasuariinapuiden reunustamana. Täällä lomailet designiltaan uniikissa, viiden tähden Indigo Pearlissa.

 • Patong Beach
  Patong Beach
  Patong Beach

  Patong Beach

  Patong Beach on yhtä aikaa ostosmekka ja huvittelukeskus. Pitkällä, upealla rannalla on aina menoa ja vilskettä vesiurheilun, musiikin ja rantalentopallon muodossa.

 • Bangtao Beach
  Bangtao Beach
  Bangtao Beach

  Bangtao Beach

  Rauhallinen ja luonnonkaunis lomakohde upealla, kuusi kilometriä pitkällä hiekkarannalla luoteis-Phuketissa. Asut tyylikkäästi aivan rannalla.