Finnmatkojen Merlin Beach Resort FFFF+

Merlin Beach Resort FFFF+

Perhekeidas omalla niemellä ja lähellä kahta rantaa

Perheiden suosikki, Blue Village Merlin Beach Resort, sijaitsee rauhallisella niemellä Phuketissa. Hotellissa on lastenkerhot ja paljon toimintaa kaiken ikäisille, kolme allasaluetta ja koralliranta. Mikäli matkustatte suuremmalla porukalla, on täällä huoneita jopa kuudelle. Näytä lisää

Perheiden suosikki, Blue Village Merlin Beach Resort, sijaitsee rauhallisella niemellä Phuketissa. Hotellissa on lastenkerhot ja paljon toimintaa kaiken ikäisille, kolme allasaluetta ja koralliranta. Mikäli matkustatte suuremmalla porukalla, on täällä huoneita jopa kuudelle.

Aikuisille on mm. spa-osasto, kuntosali ja tenniskenttä. Hotellin molemmin puolin kohoavat rinteet palmuineen ja sekä edessä että takana on meri. Huolimatta rauhallisesta sijainnista, on Patongin ostoskaduille vain muutamien kilometrien matka.

Lastenallas ja luonnonranta
Hotellin kolmesta uima-altaasta kaksi on linkitetty yhteen kanavin, ja yhdessä on vesiliukumäki. Lastenaltaassa on aurinkokatos. Hotellin edustalla on koralliranta ja uimassa voit käydä myös Tri Trangin luonnonrannalla, joka sijaitsee kävelymatkan päässä.

Minidisko, aktiviteetteja ja paikallista viihdeohjelmaa
Merlin Beach Resortissa on mm.:

  • Bamseklubi, Fun Break ja The Hangout
  • Vesijumppaa, kuntoilua sekä lentopalloa
  • Minidisko muutamana iltana viikossa
  • Hotellin järjestämää iltaviihdettä
  • Pikkukauppoja
  • Bussikuljetus Patongille useita kertoja päivässä

 

Ateriat ja juomat
Merlin Beach -hotellissa on neljä erilaista ravintolaa, joissa tarjoillaan monenlaista ruokaa pizzasta thaikeittiön herkkuihin. All Inclusive on varattavissa lisäpalveluna. Lisäpalveluna voit varata myös puolihoidon, johon sisältyy pääosin thai-ruoasta koostuva noutopöytä. Alle 13-vuotiaat syövät maksutta, kun saman matkavarauksen aikuisille varataan vastaava ateria ennakkoon.

Merlin Beach Resort toimii Blue Village -konseptilla ajalla 25.10. – 11.4.2015

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. Uudenvuodenpäivällinen. All Inclusiven ja puolihoidon ennakkoon varanneilla vierailla myös joulupäivällinen sisältyy hintaan.

Sulje