Huomasimme että käytössäsi on Internet Explorerin vanha versio. Taataksemme sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen Finnmatkat.fi sivustolla suosittelemme sinua päivittämään selaimen uuteen versioon. Täältä löydät hyviä ja ilmaisia vaihtoehtoja »

Finnmatkojen Royal Paradise FFF+
Parhaalla paikalla
Edulliset suosikkihotellit aikuisille

Royal Paradise FFF+

Keskellä eloisaa Patongia

Hinta alk.
1 045 e 1 615 e
12.02.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää
Royal Paradise on hyvä valinta, kun haluat asua tapahtumien keskipisteessä. Patongin lähes loputon ravintola- ja ostostarjonta on runsasta aivan hotellin lähellä ja rannalle on vain kävelymatka. Näytä lisää
Hinta alk.
1 045 e 1 615 e
12.02.2015 Lähtöpaikka Helsinki  
15 päivää

Royal Paradise on hyvä valinta, kun haluat asua tapahtumien keskipisteessä. Patongin lähes loputon ravintola- ja ostostarjonta on runsasta aivan hotellin lähellä ja rannalle on vain kävelymatka.

Täällä asuessa ei tarvitse pelätä ettei löytäisi kotiin, hotellirakennus on nimittäin 25-kerroksinen ja näkyy yli koko Patongin. Asiakkaamme asuvat täällä kyllä matalammassa, 6-kerroksisessa rakennuksessa. Royal Paradise tarjoaa halukkaille bussikuljetuksen rannalle.

Allasalue vesiputoksella ja jacuzzilla

Ulkona allasalueella ei Patongin vilkkaasta sykkeestä ja liikenteen vilinästä ole tietoakaan. Huojuvat palmut, hedelmäpuut ja kirsikanväriset kukat ympäröivät allasaluetta, jolla pieni vesiputous, jacuzzi sekä altaaseen sijoitettu allasbaari sijaitsevat.

Kuntoilutila, spa ja lounge-musiikkia

Hotellin kuntoiluhuoneessa voit kokeilla muun muassa monitoimilaitetta ja Paradise Thai Spassa voit suoda itsellesi kauneushoitoja, kuten thai-hieronnan tai ruusukylvyn. Iltaisin voit nauttia musiikista lounge-tiloissa.

Huoneet on sisustettu moderniin thai-tyyliin tummin klinkkerilattioin ja suurin puuluukuin, jotka aukeavat kylpyhuoneeseen.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitus huonetyypissä, aamiaispöytä. Uudenvuodenpäivällinen.

Sulje