Finnmatkojen Patong Beach

Patong Beach

Patong Beach kuuluu Phuketin huvielämän kiistattomiin keskuksiin. Monipuolinen rantalomakohde sopii kuitenkin myös niin perheille, pariskunnille kuin sinkuillekin. Jos haluat asua lähellä tapahtumia, kannattaa valita majoitus jommasta kummasta suositusta Parhaalla paikalla -luokan hotellistamme. Lue lisää

Patong Beach kuuluu Phuketin huvielämän kiistattomiin keskuksiin. Monipuolinen rantalomakohde sopii kuitenkin myös niin perheille, pariskunnille kuin sinkuillekin. Jos haluat asua lähellä tapahtumia, kannattaa valita majoitus jommasta kummasta suositusta Parhaalla paikalla -luokan hotellistamme.

Patong Beachillä on kaksi pääkatua ja paljon pienempiä katuja, jotka tarjoavat toinen toistaan laajemman valikoiman ostosmahdollisuuksia, ravintoloita, iltahuveja ja aktiviteetteja. Yömarkkinoilla voit kuljeksia tekemässä löytöjä muun muassa vaatteiden, laukkujen ja pikkutavaroiden joukosta. Merkkituotteita metsästävien kannattaa suunnistaa ostoskeskus Jungceyloniin. Keskellä Patongia sijaitsevassa ostosparatiisissa on yli 200 tyylikästä ja ilmastoitua merkkiliikettä.

Elokuvateattereita ja kylpylöitä
Patongin keskustassa on useita suuria elokuvateattereita, joissa esitetään englantilaisia ja amerikkalaisia elokuvia alkuperäiskielellä. Ja joka paikassa sijaitsee ihania terveys- ja kauneushoitoloita, joiden valikoimissa on kaikkea edullisesta thaihieronnasta hienostuneisiin ayurvedahoitoja.

Täysi vauhti rannalla
Useiden kilometrien pituisella hiekkarannalla elämänmeno on värikästä ja aktiviteetteja on tarjolla runsaasti. Aurinkotuolissa rentoutumisen lisäksi voit varata thaihierontaa palmun alla, tilata välipaloja ja juomia rantakuppilassa, kokeilla erilaisia vesiurheilulajeja ja pelata rantalentopalloa.


Suosittelemiamme hotelleja
 • Patong Merlin, Parhaalla paikalla -luokan hotelli trooppisine puutarhoineen, spa-keskuksineen ja useine uima-altaineen.
 • Royal Paradise, lähellä sekä rantaa että sykkivää iltaelämää
 • Casa del M ja Baramee, hieman keskustan ulkopuolella

Ravintoloita ja iltaelämää
Myöhään auki olevia kauppoja, musiikkibaareja ja diskoja on vieri vieressä. Myös ravintoloissa riittää valinnanvaraa – aidoista thairavintoloista italialaisiin ravintoloihin ja kansainvälisiin ketjuihin kuten Mc Donald's tai Kentucky Fried Chicken.


Mielenkiintoisia retkiä
 • Veneretkiä Bounty Islandille, Coral Islandille tai Phi Phi -saarille
 • Sukellusta ja snorklausta aloittelijoille ja kokeneille
 • Viidakkovaellusta, melontaa ja elefantilla ratsastusta
 • Pyöräilyä Koh Yao Noilla

Yhdistä lomaasi TEMA-matka
Voit myös yhdistää lomaasi viikon TEMA-kiertomatkan. Tällöin pääset kokemaan vene- ja kanoottiretkiä, viidakkovaelluksia sekä tutustumaan luoliin, buddhalaisiin temppeleihin ja eksoottisiin markkinoihin ammattitaitoisen oppaan johdolla. Valitse joko:

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Phuketiin, meno n. 10 t 45 min. ja paluu n. 11 t 45 min.

Lentokenttäkuljetus:

Phuketin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Patong Beachillä, n. 1 t. Näytä lisää

Phuketin lentokentältä ensimmäiselle hotellille Patong Beachillä, n. 1 t.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Yhdistelmämatka
Jos varaat yhdistelmäloman sisältyy kuljetus hotellien välillä ainoastaan silloin, kun olet varannut lentokenttäkuljetuksen etukäteen. Kuljetus hotellien välillä tapahtuu minibussilla.

Mikäli olet varannut omatoimiloman (ilman Finnmatkojen järjestämää majoitusta) osana yhdistelmälomaa, eivät omatoimiloman aikaiset kuljetukset sisälly hintaan.

Sisäänkirjautuminen hotelliin

Hotellivuorokausi alkaa kansainvälisten hotellimääräysten mukaan yleensä noin klo 15, mihin asti huoneita voidaan siivota. Varaudu siihen, että jos hotelliin saavutaan aamupäivällä tai puoliltapäivin, voit joutua odottamaan huoneesi siivousta joskus useammankin tunnin.

Sulje

Suosituimmat hotellit

  • Phuket ja Khao Lak
  • Patong Beach

  Baramee FFF

  Rauhallinen sijainti Patongilla, lähellä rantaa ja huveja

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio 8 /10
  Rantaan 100–250 m
  Ostokset 500 m
  Uima-allas / Lastenallas On / Ei
  Ravintola / Baari On / On
  Helsinki 09.03.2015 15 päivää
  1 370 e 960 e
  LUE LISÄÄ
 • Edullinen vaihtoehto
  • Phuket ja Khao Lak
  • Patong Beach

  Baumanburi FF+

  Keskellä Patongia

  Näytä lisää Sulje
  Asiakasarvio 7,8 /10
  Rantaan 600 m
  Ostoksille 150 m
  Uima-allas / Lastenallas On / On
  Ravintola / Baari On / On
  Oulu 24.03.2015 15 päivää
  1 395 e 930 e
  LUE LISÄÄ