Finnmatkojen Patong Lodge FFF

Patong Lodge FFF

Rauhallinen sijainti lähellä kauppoja ja huveja

Hinta alk.
754 e 1 374 e
17.03.2015 Lähtöpaikka Oulu  
15 päivää
Patong Lodge sijaitsee kukkulalla Kalimin alueella, muutaman sadan metrin päässä Patongin keskustasta. Monet hotellivieraat palaavat tänne ystävällisen henkilökunnan ja rauhallisen ilmapiirin vuoksi. Tärkeää on myös Patongin palveluiden läheisyys. Näytä lisää
Hinta alk.
754 e 1 374 e
17.03.2015 Lähtöpaikka Oulu  
15 päivää

Patong Lodge sijaitsee kukkulalla Kalimin alueella, muutaman sadan metrin päässä Patongin keskustasta. Monet hotellivieraat palaavat tänne ystävällisen henkilökunnan ja rauhallisen ilmapiirin vuoksi. Tärkeää on myös Patongin palveluiden läheisyys.

Kadun toisella puolella, heti hotellin alapuolella, sijaitsee meri. Uimaan täältä ei kuitenkaan pääse, koska ranta on terävää kivikkoa. Noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä (autotietä pitkin) sijaitsee uimaranta. Hotellin ympäristö on viidakkoa.

Uima-allas molemmissa hotelliosissa
Hotellin vanhemmalla puolella sijaitsevat kahden hengen hotellihuoneet, pääuima-allas sekä lapsille erotettu osa aikuisten altaasta. Allasalueella hotellin asukkaat viettävät suuren osan lomastaan, ja kenties nauttivat myös uima-altaan reunalla annettavasta thaihieronnasta. Hotellin uudemmassa osassa, jossa tilavat superiorhuoneet sijaitsevat, on myös yksi uima-allas.

Musiikkiviihdettä iltaisin
Mikäli jäät illalla hotellille nauttimaan drinkistä baarissa tai hyvästä illallisesta, voit nauttia samalla musiikkiviihteestä.

Perushintaan sisältyy: Majoitus valitussa huonetyypissä, aamiaispöytä. 

Sulje