Finnmatkojen Nai Yang Beach

Nai Yang Beach

Nai Yang Beach on yksi Phuketin viihtyisimmistä rannoista. Se on kuin tehty rantalomaa ja auringonlaskun aikaan nautittavia illallisia varten. Patongin huvittelumetropoli on vain alle tunnin automatkan päässä. Dewa Phuket -hotellissamme on huoneita jopa kuudelle. Lue lisää

Nai Yang Beach on yksi Phuketin viihtyisimmistä rannoista. Se on kuin tehty rantalomaa ja auringonlaskun aikaan nautittavia illallisia varten. Patongin huvittelumetropoli on vain alle tunnin automatkan päässä. Dewa Phuket -hotellissamme on huoneita jopa kuudelle.

Phuketin luoteisrannikolla sijaitseva Nai Yang Beach on sekä pitkä että leveä ranta, jota reunustavat kookkaat kasuariinapuut. Tuntuu kuin matkailijoiden kansoittama saari jäisi taakse, kun matkalla hotellille ohittaa buddhalaisluostarin, jossa munkkien oranssit puvut riippuvat kuivumassa. Nai Yang Beachillä ei kuitenkaan ole "liian" rauhallista. Alueelle on noussut viimeisen kymmenen vuoden aikana jo melko monta ravintolaa, räätäliliikettä ja pikkukauppaa.

Rantaravintoloita ja thaihierontaa
Rannalla voit istahtaa varjoon nauttimaan hyvästä ruoasta, varpaat hiekkaan upotettuina. Sekä rannalla että pienellä kylätiellä on hierontapaikkoja, joissa voit suoda itsellesi rentouttavan jalka- tai kokovartalohieronnan mukavaan hintaan. Tiistaisin ja torstaisin järjestetään paikalliset hedelmä- ja vihannesmarkkinat, suosittelemme käyntiä, kävely markkinoille vie vain noin 10 minuuttia. Markkinoilta voit ostaa auringonkypsentämiä mangoja, papaijoja ja muita herkullisia hedelmiä ja vihanneksia.

Perheluksusta Dewa Phuketissa
Jos etsit tasokasta koko perheen hotellia, on Dewa Phuket hyvä vaihtoehto. Voit varata joko rantabungalowin, johon kuuluu oma uima-allas, tai suuren huoneiston, jossa tilaa on jopa kuudelle. Riippumatta siitä kumman valitset, on taso kuitenkin korkea ja hotellin palveluihin kuuluu mm. kuntosali ja spa-osasto. Hotellin omalla bussikuljetuksella pääset Patongille ja Phuket Towniin, mikäli haluat pitää ostospäivän.

Lähellä golfkenttiä
Jos sinulla on green card, on hyvä tietää, että Nai Yang Beachin lähistöllä on useita hienoja golfkenttiä. Blue Canyon Country Golf sijaitsee vain 15 minuutin ajomatkan päässä ja Mission Hill Phuket Golfiin on noin 25 minuutin ajomatka.


Mielenkiintoisia retkiä
  • Veneretkiä Bounty Islandille, Coral Islandille tai Phi Phi -saarille
  • Sukellusta ja snorklausta aloittelijoille ja kokeneille
  • Viidakkovaellusta, melontaa ja elefantilla ratsastusta
  • Pyöräilyä Koh Yao Noilla

Yhdistä lomaasi TEMA-matka
Voit myös yhdistää lomaasi viikon TEMA-kiertomatkan. Tällöin pääset kokemaan vene- ja kanoottiretkiä, viidakkovaelluksia sekä tutustumaan luoliin, buddhalaisiin temppeleihin ja eksoottisiin markkinoihin ammattitaitoisen oppaan johdolla. Valitse joko:

Sulje

Arvioitu lentoaika:

Helsingistä Phuketiin, meno n. 10 t 45 min. ja paluu n. 11 t 45 min.

Lentokenttäkuljetus:

Kuljetus Phuketin lentokentältä ensimmäiselle Nai Yang Beachin hotellille n. 10 min. Näytä lisää

Kuljetus Phuketin lentokentältä ensimmäiselle Nai Yang Beachin hotellille n. 10 min.

Maksullinen lentokenttäkuljetus on varattavissa ennakkoon matkavarauksen yhteydessä. Opas on vastassa lentokentällä, mutta ei tule mukaan bussiin.

Yhdistelmämatka
Jos varaat yhdistelmäloman sisältyy kuljetus hotellien välillä ainoastaan silloin, kun olet varannut lentokenttäkuljetuksen etukäteen. Kuljetus hotellien välillä tapahtuu minibussilla.

Mikäli olet varannut omatoimiloman (ilman Finnmatkojen järjestämää majoitusta) osana yhdistelmälomaa, eivät omatoimiloman aikaiset kuljetukset sisälly hintaan.

Sisäänkirjautuminen hotelliin
Hotellivuorokausi alkaa kansainvälisten hotellimääräysten mukaan yleensä noin klo 15, mihin asti huoneita voidaan siivota. Varaudu siihen, että jos hotelliin saavutaan aamupäivällä tai puoliltapäivin, voit joutua odottamaan huoneesi siivousta joskus useammankin tunnin.

Sulje

Suosituimmat hotellit