Finnmatkojen Dewa Phuket FFFF

Dewa Phuket FFFF

Perheiden suosikki rauhallisessa ympäristössä

Ylellisessä Dewa Phuketissa asut rauhallisen Nai Yang Beachin äärellä Phuketin pohjoisosassa. Täällä on sekä suuria huoneistoja perheille että lähempänä rantaa sijaitsevia bungaloweja, joissa on omat, rauhalliset uima-altaat. Näytä lisää

Ylellisessä Dewa Phuketissa asut rauhallisen Nai Yang Beachin äärellä Phuketin pohjoisosassa. Täällä on sekä suuria huoneistoja perheille että lähempänä rantaa sijaitsevia bungaloweja, joissa on omat, rauhalliset uima-altaat.

Hotellilla on kaksi allasaluetta, kansainvälinen lastenkerho, pienehkö kuntosali ja spa. Avoimista tiloista koostuvan Dewa Phuketin sisustuksessa on käytetty vaaleaa puuta ja sen suunnittelusta vastaa ruotsalainen rakennusmestari. Hotellin naapurina on koskematon luonnonsuojelualue. Lähistöllä on useita rantaravintoloita, baareja, mahdollisuus hierontaan sekä yksinkertaiset ostosmahdollisuudet. Hotellin järjestämällä bussikuljetuksella pääset kuitenkin sekä Patongin että Phuketin kaupungin ostosparatiiseihin.

Tilavat huoneistot ja bungalowit omalla uima-altaalla
Dewa Phuket koostuu modernista päärakennuksesta, jossa hyvin varustellut huoneistot ja vastaanotto sijaitsevat. Lähempänä rantaa sijaitsevat ylellisesti sisustetut bungalowit, joilla on katseilta suojassa oleva puutarhat ja omat uima-altaat.

Varaa puolihoito
Jos asut bungalowissa, sisältyy matkan hintaan aamiaispöytä. Huoneistoihin majoittuvat voivat varata aamiaispöydän lisämaksusta. Kaikki Dewa Phuketin asiakkaat voivat varata lisämaksusta puolihoidon, joka sisältää päivällismenyyn/-buffén. Ateriat tarjoillaan hotellin Terrace Grill -ravintolassa. Ja jos olet perso makealle, kannattaa pistäytyä hotellin Bread & Butter -kahvilassa.

Perushintaan sisältyy: Majoitus bungalowissa ja oma uima-allas, aamiaispöytä TAI Majoitus huoneistossa, ei aterioita.

Sulje