Finnmatkojen Khao Lak
S?k pris och boka resa

Retket Thaimaa

Tästä näet lomakohteesi retkivalikoiman ja voit tutustua retkiin jo ennen loman alkua. Retket ovat suosittuja ja varaamalla paikkasi etukäteen varmistat että mahdut varmasti mukaan. Pidätämme oikeuden muutoksiin retkiohjelman sekä retkien sisällön ja hintojen suhteen.

Sinun lomasi

Voit varata useimmat retket netistä etukäteen, jo 60 päivää ennen lähtöä. Kirjaudu Minun lomani -sivulle varausnumerollasi, tee varaus ja varmista paikkasi retkelle!

Retkityyppi

 • Eurovision Night

  Iskelmäilta Blue Villagessa

  Hauska kokemus sinulle, joka majoitut Blue Village -hotelliin. Pääset laulamaan kilpaa iskelmätähtien kanssa Thaimaan lomallasi! Konsertti sisältyy hintaan, kun asut Blue Villagessa, mutta majoittuessasi toiseen hotelliin, voit ostaa lipun lisämaksusta. Lue lisää

  Hauska kokemus sinulle, joka majoitut Blue Village -hotelliin. Pääset laulamaan kilpaa iskelmätähtien kanssa Thaimaan lomallasi! Konsertti sisältyy hintaan, kun asut Blue Villagessa, mutta majoittuessasi toiseen hotelliin, voit ostaa lipun lisämaksusta.

  Parina iltana tammikuussa ja helmikuussa on mahdollisuus päästä kuuntelemaan Ruotsin iskelmätähtiä Blue Village Merlin Beachiin ja Blue Village Mai Khao Laokiin.

  Konsertti kestää näin 30-45 minuuttia, jonka jälkeen voit seurustella esiintyjien kanssa. Käytä valokuvausmahdollisuus hyväksesi ja pyydä nimikirjoitus!

  Varaa lippusi jo nyt!

  Blue Village Mai Khao Lak
  Pernilla Wahlgren - 15/1
  Patrik Isaksson - 22/1
  Erik Segerstedt - 29/1
  Linda Bengtzing - 5/2
  Robin Stjernberg - 12/2
  Tobbe Trollkarl - 26/2

  Blue Village Merlin Beach
  Pernilla Wahlgren - 17/1
  Patrik Isaksson - 24/1
  Erik Segerstedt - 31/1
  Linda Bengtzing - 7/2
  Robin Stjernberg - 14/2
  Tobbe Trollkarl - 28/2

  Sulje

  Ilta / Ruoka, juoma & viihde

 • Island Cruiser

  Risteile Phang Ngan poukamassa

  Lähde mukaan kokopäivän risteilylle saaristoon ja näe laguunit ja saaret Lue lisää

  Lähde mukaan kokopäivän risteilylle saaristoon ja näe laguunit ja saaret

  Päivän aluksi risteilemme kohti Koh Hongia, ja nautimme aluksella aamiaisen noutopöydästä.

  Koh Hongiin on luonto muodostanut uniikin laguunin. Täällä voit nauttia uimisesta sekä mukavasta kävelystä viidakossa paratiisinomaisissa maisemissa. Viidakkokävelyn jälkeen syömme aluksella lounaan ja purjehdimme samalla eteenpäin kohti Koh Pak Biaa.

  Koh Pak Bia on mielenkiintoinen saariryhmä kummallisine kalkkikivisaarineen ja niiden vihertävine huippuineen. Laivamme pysähtyy tänne hetkeksi ja voit halutessasi uida tai yksinkertaisesti vain nauttia rauhallisesta ilmapiiristä.

  Iltapäivällä risteilemme ympäriinsä Phang Ngan poukamassa, kunnes onkin jo paluumatkan aika.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Koh Tachai

  Perheystävällinen snorklausretki Similanin saarelle

  Kokopäiväretki Koh Tachain saarella auringosta, uimisesta ja snorklauksesta nauttien. Lue lisää

  Kokopäiväretki Koh Tachain saarella auringosta, uimisesta ja snorklauksesta nauttien.

  Koh Tachai on yksi maailmankuuluista Similanin saarista. Saari muodostaa myös osan Similanin kansallispuistosta. Matkaamme veneellä saarelle, jossa meitä odottaa päivä auringonoton, uimisen ja snorklauksen merkeissä.

  Ranta on tunnettu yhtenä maailman parhaista sukellus- ja snorklauspaikoista. Vedessä asustelee esimerkiksi suuria parvia isoja kaloja ja korallirapuja, pieniä vapaakiduskotiloita ja kauniita simpukoita.

  Tämä retki sopii niin lapsille kuin aikuisillekin, jotka haluavat opetella snorklaamaan, sillä snorklaus onnistuu täällä myös matalassa vedessä. Päivän aikana järjestetään myös erilaisia leikkejä ja aktiviteetteja rannalla.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Kokeile laitesukellusta – Khao Lakista (Raya Divers)

  Kokeile sukellusta!

  Oletko utelias, miltä sukeltaminen tuntuu? Tässä pikaperehdytys sukelluksen saloihin! Lue lisää

  Oletko utelias, miltä sukeltaminen tuntuu? Tässä pikaperehdytys sukelluksen saloihin!

  Täydellinen retki niille, jotka eivät ole aiemmin kokeilleet sukellusta. Kurssi on lyhyt, vain päivän kestävä, ja se soveltuu sinulle joka haluat ensin kokeilla lajia ja ehkä myöhemmin kartuttaa taitojasi perusteellisemmin. Mitään lähtötasoa ei ole ja kaikki voivat osallistua retkelle.

  Kokeneen ohjaajan avulla opit sukelluksen perusteorian. Tämän jälkeen voit lähteä tutkimaan kirkkaansinistä merta ja jännittävää pinnanalaista maailmaa, joka on täynnä merellistä elämää.

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Merirosvoretki Coral Islandille

  Snorklausretki kaikenikäisille!

  Koe pinnanalainen elämä! Tämä retki sopii myös kokemattomille ja nuoremmille snorklaajille, koska kyseessä on helppo snorklausretki ja kuljetusmatkat ovat lyhyet. Lue lisää

  Koe pinnanalainen elämä! Tämä retki sopii myös kokemattomille ja nuoremmille snorklaajille, koska kyseessä on helppo snorklausretki ja kuljetusmatkat ovat lyhyet.

  Thaimaassa pitää ehdottomasti kokeilla snorklaamista. Coral Islandilla on hieno hiekkaranta, joka sopii erinomaisesti myös rentoutumiseen ja auringonpalvontaan.

  Jännittävä retki kaiken ikäisille! Luvassa on merirosvoja, aarteenetsintää ja salamyhkäisiä tehtäviä! Päivän aikana ehdit niin snorklata, uida kuin leikkiäkin. Koralleja ja värikkäitä kaloja on aivan rannan lähellä eikä pitkälle tarvitse siis uida.

  Snorklausvarusteet sisältyvät retken hintaan.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Norsuvaellus

  Norsun selässä halki viidakon

  Tutustu Thaimaan kansalliseläimeen kolmen tunnin retkellä, jonka ohjelmassa on ratsastusta norsulla ja virkistävä pulahdus vesiputouksen luona. Lue lisää

  Tutustu Thaimaan kansalliseläimeen kolmen tunnin retkellä, jonka ohjelmassa on ratsastusta norsulla ja virkistävä pulahdus vesiputouksen luona.

  Norsu on tärkeä eläin thaimaalaisille ja sen vuoksi maan kansalliseläin, mikä on varmasti yksi syy tämän retkemme suosioon. Toinen syy on se erityinen tunne, joka syntyy kun istuu ja keinuu norsun selässä sen matkatessa halki viidakon. Pääset lähelle luontoa ja "omaa" norsuasi, jolle voit takaisin leiriin päästyämme ostaa banaaneja syötäväksi.

  Hikisen ratsastuksen jälkeen on ihana vilvoitella läheisen vesiputouksen raikkaassa vedessä.

  Tämä retki sopii mainiosti lapsiperheille, jotka haluavat nähdä ja kokea lomallaan ilman, että lasten kanssa bussissa istumiseen menee pitkiä aikoja.

  Retki on varattavissa joko aamupäivä- tai iltapäiväretkenä.

  Sulje

  Puolipäiva / Luonto & Ulkoilu

 • PADI Advanced Open Water - Khao Lakista (Raya Divers)

  Vaativampi sukelluskurssi

  Jatkokurssi PADI Open Water -sertifikaatin omaaville. Tällä kurssilla pääset kehittämään sukellustaitojasi ja sukeltamaan useamman kerran. Lue lisää

  Jatkokurssi PADI Open Water -sertifikaatin omaaville. Tällä kurssilla pääset kehittämään sukellustaitojasi ja sukeltamaan useamman kerran.

  Advanced Open Water -kurssi on Open Water -sukeltajan tilaisuus saada lisää kokemusta. Advanced Open Water -sukeltajana voit sukeltaa enimmillään 30 metrin syvyyteen yhdessä toisen luokitetun sukeltajan kanssa (12–14 -vuotiaiden maksimisyvyys on 21 metriä). Voit suorittaa koko kurssin kahden päivän aikana, ensimmäisenä päivänä sukellat 2 kertaa ja toisena päivänä 3 kertaa.

  Kurssin tavoitteena on, että saat sukeltajana kokemusta erilaisista sukellustilanteista. Käymme aina huolellisesti ohjelman läpi yhdessä ja pääset valitsemaan sinua kiinnostavat sukellukset.

  Sulje

  Yöpyminen/useita päivä / Urheilu

 • PADI Open Water Diving Course - Khao Lakista (Raya Divers)

  Mahdollisuutesi saada sukellussertifikaatti!

  Kolmen päivän peruskurssin aikana saavutat PADI Open Water Diver -luokituksen ja saat sukellustodistuksen. Lue lisää

  Kolmen päivän peruskurssin aikana saavutat PADI Open Water Diver -luokituksen ja saat sukellustodistuksen.

  Kurssi on vasta-alkajille tarkoitettu laitesukelluskurssi, jonka järjestää Raya Divers -sukelluskeskus (opastuskieli suomi). Kurssin jälkeen voit sukeltaa 18 metrin syvyyteen asti yhdessä toisen luokitetun sukeltajan parina. Mikäli haluat käydä useampia kursseja ja edetä sukellusopinnoissasi, tarjolla on useita muitakin sukelluskursseja.

  Kurssin pituus on kolme päivää ja opetus järjestetään seuraavasti:

  1. päivä Teoriaa, sukellusvarusteiden esittelyä ja teoriakoe.
  Sukellusta rannalta.

  2. päivä Sukellusta veneestä ja huolellisempi tutustuminen sukelluslaitteisiin ja -varusteisiin.

  3. päivä
  Viimeisinä päivinä sukellamme lisää merellä ja kurssin jälkeen saat PADI Open Water Diver -sertifikaatin.

  Sulje

  Yöpyminen/useita päivä / Urheilu

 • Phang Nga, Krabi ja Phi Phi – 2 päivää

  Veneretki, jossa yöpyminen Phi Phi -saarilla

  Täydellinen retki sinulle, joka haluat kokea mahdollisimman paljon lomasi aikana. Kahden päivän aikana vierailemme Phang Nga -lahdella, useilla Krabin alueen saarilla sekä tunnetuilla Phi Phi -saarilla. Lue lisää

  Täydellinen retki sinulle, joka haluat kokea mahdollisimman paljon lomasi aikana. Kahden päivän aikana vierailemme Phang Nga -lahdella, useilla Krabin alueen saarilla sekä tunnetuilla Phi Phi -saarilla.

  Retkemme alkajaisiksi tutustumme Phang Ngan ainutlaatuiseen saaristoon ja sen upeisiin kalkkikivikallioihin. Saaristossa vaihdamme kajakkeihin ja tutustumme muutamaan saareen lähemmin.

  Jatkamme matkaa kävelykierroksella mangrovemetsässä ja tutustumalla muslimien asuttamaan pieneen kalastajakylään Koh Panyiin, joka on kokonaan rakennettu paalujen päälle.

  Seuraava pysähdyspaikkamme on Hong Island, jossa on mahdollisuus uida ennen kuin jatkamme Railay Beachille, jossa ohjelmassa on lounas, uintia ja aikaa auringosta nauttimiseen ihanalla rannalla.

  Matkalla Phi Phi Donille pysähdymme Chicken Islandille uimaan ja snorklaamaan. Kirjaudumme sisään hotelliimme Phi Phi Donilla ja kokoonnumme myöhemmin päivälliselle ja rantabaariin seuraamaan pientä viihdeohjelmaa. Ennen päivällistä on mahdollisuus käydä Phi Phi View Pointilla katselemassa auringonlaskua.

  Toisen päivän aloitamme aamiaisella hotellilla, jonka jälkeen lähdemme Phi Phi Leylle. Täällä sinulla on aikaa viettää rantaelämää, uida ja snorklata. Lounaan jälkeen matkamme jatkuu Bamboo Islandille, jossa voimme rentoutua rannalla ennen Phuketiin paluuta. 

  Sulje

  Yöpyminen/useita päivä / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Phang Nga – trooppinen saaristo

  Kaunista luontoa ja jännittäviä elämyksiä

  Bussin ja veneen kyydissä suuntaamme eteläisen Thaimaan maisemiin, kyliin ja temppeleihin sekä uskomattomaan saaristoon, jossa on James Bond -elokuvasta tuttuja kalliosaaria. Lue lisää

  Bussin ja veneen kyydissä suuntaamme eteläisen Thaimaan maisemiin, kyliin ja temppeleihin sekä uskomattomaan saaristoon, jossa on James Bond -elokuvasta tuttuja kalliosaaria.

  Tämän kokopäiväretken aikana tutustumme Phang Ngan saariston kauniisiin kalliomuodostelmiin. Matkan varrella pysähdymme kumiviljelmällä, jossa näet kuinka kumipuusta saadaan hartsia, josta valmistetaan raakakumia.

  Pitkähäntäveneillä suuntaamme sitten halki suurenmoisen saariston. Meri ja tuulet ovat syövyttäneet kalkkikivikallioita niin, että monet saarista muistuttavat korkeita ja kapeita veistoksia. Saarien vesirajassa on luolia ja huipulla trooppista, vehreää kasvillisuutta.

  Erityisen tunnettu on pylvästä muistuttava saari, jota kutsutaan "James Bondin saareksi", koska sillä kuvattiin joitakin dramaattisia kohtauksia elokuvaan "007 ja kultainen ase" vuodelta 1974. Nousemme maihin vastapäiselle rannalle, jotta voit ottaa valokuvia saaren tutusta siluetista.

  Seuraava pysähdys on erikoislaatuisessa, pienessä Koh Panyiin kalastajakylässä, joka on kokonaan rakennettu paaluille veden päälle. Kylässä asuu muslimivähemmistöön kuuluvia ihmisiä, joita perinteisesti kutsutaan "merimustalaisiksi". Teemme kävellen kierroksen kylässä ja näet kuinka lähelle toisiaan talot on rakennettu. Käymme myös kyläkoulussa ja nautimme sen jälkeen kylässä yhteisen lounaan.

  Palattuamme mantereelle tutustumme Tam Suwankuhan luolatemppeliin, jossa on suuri lepäävää Buddhaa kuvaava kaunis patsas. Voit halutessasi antaa munkin siunata itsesi ja saat onnea tuovan rannekkeen.

  Sulje

  Kokopäiva / Luonto & Ulkoilu

 • Phuket Shopping

  Shoppailua parhaimmillaan!

  Shoppailijan valinta! Esittelemme sinulle Phuketin laajaa ostostarjontaa. Tervetuloa tekemään löytöjä. Lue lisää

  Shoppailijan valinta! Esittelemme sinulle Phuketin laajaa ostostarjontaa. Tervetuloa tekemään löytöjä.

  Päivän aikana vierailemme suuressa Jungceylon-ostoskeskuksessa Patongissa. Täällä on yli 300 liikettä, joissa on tarjolla kansainvälinen valikoima vaatteita, kenkiä ja koruja. Jungceylonissa sinulla on aikaa katsella ympärillesi ja tehdä ostoksia omin päin. Jos ostosten teko alkaa kyllästyttää, voit käväistä pelihallissa, 4D-elokuvateatterissa tai hemmotella itseäsi kasvohoidolla. Täällä on myös runsaasti ravintoloita ja kahviloita. Saavuttuamme Jungceylon-ostoskeskukseen saamme voileivät ja juomista.

  Vierailemme myös suositulla Weekend Marketilla, jossa matkailijat ja paikalliset kokoontuvat aina pyhäisin tekemään löytöjä. Täältä voit ostaa matkamuistoja ja vaatteita ja ehkäpä haluat myös kokeilla uusia, jännittäviä makuja.

  Phuketissa on tarjolla kaikenlaista ostettavaa kengistä ja laukuista kelloihin ja merkkivaatteiden kopioihin.

  Sulje

  Kokopäiva / Shoppailu

 • Pyöräretki Koh Yao Noissa

  Seikkailu luonnossa!

  Lähde mielenkiintoiselle kokopäiväretkelle, jossa pyöräilemme Koh Yai Noin saarella ja kuljemme pitkähäntäveneellä Koh Kudun saarelle. Lue lisää

  Lähde mielenkiintoiselle kokopäiväretkelle, jossa pyöräilemme Koh Yai Noin saarella ja kuljemme pitkähäntäveneellä Koh Kudun saarelle.

  Noin tunnin kestävän venematkan jälkeen saavumme koskemattomalle Koh Yao Noin saarelle. Täällä pääset pyöräillen näkemään thaimaalaisen maaseudun, kun ohitamme kumiviljelmän, riisipellon, mangrovemetsän ja viidakon. Maatalous ja kalastus ovat Koh Yao Noin pääelinkeinoja.

  Paikallinen kalastaja vie meidät retkelle pitkähäntäveneellä Koh Yao Noin pohjoisosaan, jossa patikoimme metsässä ja ihastelemme saaren suurinta viikunapuuta. Pitkähäntäveneellä kuljemme viereiselle Koh Kudun saarelle, jossa meillä on piknik ja voimme rentoutua rannalla. Yhteensä pyöräilemme päivän aikana noin 20 km.

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Scuba Tune Up

  Palauta sukellustaidot mieleesi!

   

  Sinulle, joka olet suorittanut sukellussertifikaatin, mutta edellisestä sukelluksesta on jo hetki aikaa. Tällä sukellusretkellä käydään läpi teoriaa ja sukellustekniikan perusteita, jonka jälkeen pääset sukeltamaan. Kaksi sukellusta. Lue lisää

  Sinulle, joka olet suorittanut sukellussertifikaatin, mutta edellisestä sukelluksesta on jo hetki aikaa. Tällä sukellusretkellä käydään läpi teoriaa ja sukellustekniikan perusteita, jonka jälkeen pääset sukeltamaan. Kaksi sukellusta.

  Jos edellisestä sukelluksesta on kulunut kuusi kuukautta tai enemmän, saattaa tuntua turvalliselta käydä ensin perusteita läpi. Yhdessä ohjaajan kanssa lähdette Raya Yaille tai Similan-saarille. Veneretkellä käymme läpi teoriaa.

  Ennen ensimmäistä sukellusta, saat tilaisuuden perehtyä varusteisiin. Vedessä pääset harjoittelemaan muutamaa perussukellustekniikkaa.

  Lounaan jälkeen sukellamme vielä kerran ennen paluumatkaa mantereelle.

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Similan-saaret, venesnorklausta

  Venesnorklausta paratiisisaarilla

  Similan-saaret kuuluvat maailman kymmenen parhaan sukelluskohteen joukkoon. Laita räpylät jalkaan ja lähde löytöretkelle! Lue lisää

  Similan-saaret kuuluvat maailman kymmenen parhaan sukelluskohteen joukkoon. Laita räpylät jalkaan ja lähde löytöretkelle!

  Suositut Similan-saaret tulee ehdottomasti nähdä, niin kokeneempien vesipetojen kuin aloittelevien snorklaajienkin! Menemme saarille veneellä ja snorklaamme veneestä valikoiduilla snorklauspaikoilla.

  Pinnan alla koet värikkään vedenalaisen maailman purppuranvärisine koralleineen ja kullankeltaisine kaloineen. Olemme merellä koko päivän ja snorklaamme suoraan veneestä.

  Päivän aikana nautimme aluksella lounaan. Snorklausvarusteet voit lainata alukselta.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Similan-saaret -Khao Lakista

  Snorklausta paratiisisaarten luona

  Similan-saaret, jotka kuuluvat maailman kymmenen parhaan sukelluskohteen joukkoon, tarjoavat loistavat olosuhteet myös snorklaukseen. Laita räpylät jalkaan ja lähde löytöretkelle! Lue lisää

  Similan-saaret, jotka kuuluvat maailman kymmenen parhaan sukelluskohteen joukkoon, tarjoavat loistavat olosuhteet myös snorklaukseen. Laita räpylät jalkaan ja lähde löytöretkelle!

  Olitpa vesipeto tai aloitteleva snorklaaja, on suositut Similan-saaret nähtävä ja koettava itse. Käymme valikoiduilla saarilla ja snorklaamme sekä rannalta että veneestä käsin.

  Pinnan alla näet värikkään pinnanalaisen maiseman, jossa on purppuranvärisiä koralleja, kullankeltaisia kaloja ja paljon muuta.

  Kuivalla maalla odottavat hienot, valkeat, sametinpehmeät hiekkarannat, jotka sopivat erinomaisesti auringonpalvontaan ja uimiseen.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Similan-saaret - Khao Lakista

  Snorklausta paratiisisaarten luona

  Similan-saaret, jotka kuuluvat maailman kymmenen parhaan sukelluskohteen joukkoon, tarjoavat loistavat olosuhteet myös snorklaukseen. Laita räpylät jalkaan ja lähde löytöretkelle! Lue lisää

  Similan-saaret, jotka kuuluvat maailman kymmenen parhaan sukelluskohteen joukkoon, tarjoavat loistavat olosuhteet myös snorklaukseen. Laita räpylät jalkaan ja lähde löytöretkelle!

  Olitpa vesipeto tai aloitteleva snorklaaja, on suositut Similan-saaret nähtävä ja koettava itse. Käymme valikoiduilla saarilla ja snorklaamme sekä rannalta että veneestä käsin.

  Pinnan alla näet värikkään pinnanalaisen maiseman, jossa on purppuranvärisiä koralleja, kullankeltaisia kaloja ja paljon muuta.

  Kuivalla maalla odottavat hienot, valkeat, sametinpehmeät hiekkarannat, jotka sopivat erinomaisesti auringonpalvontaan ja uimiseen.

  Khao Lakista on mukava kuljetus Tablamun laiturille, josta retki lähtee. Se on vain n. 30 minuutin matkan päässä Khao Lakista.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Sukellus Similan-saaret – Khao Lakista (Raya Divers)

  Yksi Thaimaan kauneimmista merellisistä kansallispuistoista

  Similan-saaret koostuvat yhdeksästä saaresta ja merellisessä elämässä riittää tutkittavaa. Lue lisää

  Similan-saaret koostuvat yhdeksästä saaresta ja merellisessä elämässä riittää tutkittavaa.

  Similan-saarilta löytyy yksi Thaimaan kauneimmista merellisistä kansallispuistoista.

  Veden alla on mahdollisuus nähdä suuria kalaparvia, mustekaloja, leopardihaita sekä paljon muita. Päivän aikana tarjoillaan juomista ja lounasta joko aluksella tai yhdellä saarista.

  Ainoastaan sertifioidut sukeltajat voivat osallistua retkelle.

  Otathan retkelle mukaan uimapuvun, pyyhkeen, aurinkovoiteen ja juomavettä. Varusteet ovat vuokrattavissa paikan päältä.

  Kansallispuistomaksu ei sisälly retken hintaan (maksetaan erikseen aluksella).

  Sulje

  Kokopäiva / Urheilu

 • Surin Island

  Aurinkoinen päivä perheen kanssa

  Surin Islandia ympäröivät matalat rannat tarjoavat hyvät olosuhteet snorklaamiseen. Tervetuloa tutkimaan Andamaanien meren pinnanalaista maailmaa. Lue lisää

  Surin Islandia ympäröivät matalat rannat tarjoavat hyvät olosuhteet snorklaamiseen. Tervetuloa tutkimaan Andamaanien meren pinnanalaista maailmaa.

  Kauniit, saarta ympäröivät koralliriutat ovat monenväristen kalojen koti. Aloitamme retken suuntaamalla Kuraburin laiturille, joka sijaitsee Khao Lakista pohjoiseen. Siellä nousemme veneeseen, joka vie meidät Surin Islandille.

  Perillä voit päättää, haluatko omistaa päivän auringonpalvonnalle ja uimiselle vai lähdetkö tutkimaan jännittävää pinnanalaista maailmaa. Siellä odottavat kalat ja korallit, ja sinulla on onnea ja pidät silmäsi auki, saatat nähdä kilpikonnia, joilla on tapana oleskella täällä.

  Retki sopii sekä lapsille että aikuisille, koska saarta ympäröivät rannat ovat matala.

  Sulje

  Kokopäiva / Veneily, vesiurheilu & kalastus

 • Viidakkosafari Khao Sokissa

  Sademetsässä norsun selässä ja kanootissa

  Koe Thaimaan trooppinen luonto. Joen varrella, lähellä Khao Sokin kansallispuistoa, saat kokeilla ratsastusta norsulla, nauttia rauhallisesta kanoottiretkestä sekä syödä lounasta viidakon tuoksujen ja äänien keskellä. Lue lisää

  Koe Thaimaan trooppinen luonto. Joen varrella, lähellä Khao Sokin kansallispuistoa, saat kokeilla ratsastusta norsulla, nauttia rauhallisesta kanoottiretkestä sekä syödä lounasta viidakon tuoksujen ja äänien keskellä.

  Retkibussi vie meidät höyryävään sademetsään. Korokkeelta nouset norsun pään takana olevaan satulaan. Norsun ohjaaja istuu edessäsi norsun niskassa ja ohjaa tämän valtavan eläimen rauhalliselle ratsastusretkelle halki joen varrella kasvavan tiheän viidakon.

  Sitten onkin lounaan aika – ruokalistalla on erilaisia makuja thaikeittiöstä. Lounaan jälkeen istumme mukavasti kanootteihin, jotka vievät meidät tunnelmalliselle matkalle joelle, jota reunustaa upea vehreys.

  Tällä kokopäiväretkellä keräät varmasti unohtumattomia muistoja.

  Sulje

  Kokopäiva / Luonto & Ulkoilu

 • Viidakkovaellus Khao Sokissa, 2 päivää

  Ole yhtä trooppisen sademetsän kanssa

  Kun haluat tuntea Thaimaan trooppisen luonnon lähelläsi, on tämä kahden päivän retki loistava valinta. Ensimmäisen päivän vietät mm. norsun selässä ja kanootissa. Nukuttuasi yön viidakon äänien keskellä saat seuraavana päivänä vaeltaa itse sademetsässä. Lue lisää

  Kun haluat tuntea Thaimaan trooppisen luonnon lähelläsi, on tämä kahden päivän retki loistava valinta. Ensimmäisen päivän vietät mm. norsun selässä ja kanootissa. Nukuttuasi yön viidakon äänien keskellä saat seuraavana päivänä vaeltaa itse sademetsässä.

  Ensimmäisenä päivänä suuntaamme Khao Sokin kansallispuiston höyryävään sademetsään. Korokkeelta nouset norsun pään takana olevaan satulaan. Norsun ohjaaja istuu edessäsi norsun niskassa ja ohjaa tämän valtavan eläimen rauhalliselle ratsastusretkelle halki joen varrella kasvavan tiheän viidakon. Noin 45 minuutin ratsastuksen jälkeen on aika nousta kyydistä näköalapaikalla Khao Sokissa ja Apinatemppelillä.

  Sitten onkin lounaan aika – ruokalistalla on erilaisia makuja thaikeittiöstä. Lounaan jälkeen istumme mukavasti kanootteihin, jotka vievät meidät tunnelmalliselle matkalle joelle, jota reunustaa upea vehreys.

  Tähän asti ohjelma on sama kuin yhden päivän retkellä. Mutta yhden päivän retkelle osallistuvien palatessa takaisin hotelleihinsa, jäävät kahden päivän retken valinneet viettämään yön Khao Sokissa.

  Hiljaisuus laskeutuu auringonlaskun myötä, mikä tuo luonnon vieläkin lähemmäs. Kaikkien ympäröivän viidakon tuoksujen ja äänien keskellä nautimme thaipäivällisen, kuljemme hetken pitkin joen vartta ja asetumme sitten yöksi bungaloweihin.

  Toisen päivän aamuna heräämme sopivasti aamiaiselle, jonka nautimme katsellen virtaavaa vettä. Sitten on aika sitoa mukavimpien kenkien nauhat ja täyttää vesipullot, jotta pidempi vaellus sademetsän rinteillä voi alkaa.

  Silloin tällöin ylitämme pieniä jokia tai kuljemme niiden vartta. Monien kasvien joukossa näemme mm. villejä banaanikasveja ja viikunapuita, liaaneja, kookospalmuja, bambuja ja villejä orkideoita. Opas pysähtelee matkan varrella kertoakseen sademetsän kasveista ja eläimistä. Sammakoihin ja uteliaisiin apinoihin törmääminen ei ole harvinaista.

  Mukavan väsyneenä ja täynnä uusia elämyksiä palaamme vaelluksen jälkeen sivilisaation pariin. Nämä kaksi päivää Khao Sokin eksoottisessa ja vaihtelevassa luonnossa ovat varmasti ikimuistoisia.

  Sulje

  Yöpyminen/useita päivä / Luonto & Ulkoilu